Fostul şef DNA Timişoara a căzut în gol de la etajul 6 al sediului DNA – se fac cercetări pentru moarte violentă

Posted on mart. 15 2019 - 2:16pm by petre

Fostul şef DNA Timişoara, Tamaș Schiffbeck, a căzut vineri dimineață de la etajul al șaselea al clădirii care găzduiește sediul instituției și a murit pe loc.

Tamaș Schiffbeck a condus DNA Timişoara până în anul 2015. Procurorul în vârstă de 48 de ani era căsătorit şi avea doi copii.
„Conducerea şi personalul din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie îşi exprimă profundul regret pentru încetarea din viaţă, a domnului procuror Tamaş Schiffbeck, un bun coleg şi un profesionist desăvârşit. În acest moment de mare cumpănă, transmitem pe această cale sincere condoleanţe familiei. Dumnezeu să îl odihnească! Direcţia Naţională Anticorupţie nu are cunoştinţă ca domnul procuror Tamaş Schiffbeck să fi fost vizat de vreo anchetă penală sau disciplinară”, se arată într-un mesaj transmis de reprezentanţii DNA.

Potrivit primelor informaţii, procurorul a venit, vineri dimineaţa, la muncă, a intrat în biroul său, iar la un moment dat a deschis geamul şi s-a aruncat în gol.

IPJ Timiș și Parchetul de pe Lângă Tribunalul Timiș au deschis un Dosar penal pentru ucidere din culpă, în cazul fostului şef al DNA Timişoara.

Comments

comments

About the Author