Florin Cîțu, încă un dosar în justiția americană! Pentru un card de credit neplătit

Posted on aug. 16 2021 - 11:27am by petre

Florin Cîțu s-a ales cu al doilea dosar în instanța din SUA pentru o datorie neplătită.

Potrivit Mediafax, banca americană își vânduse creanțele către firma de recuperare Clarke Jordan Financial LC, care-i cere lui Florin Cîțu într-un proces civil peste 9755,27 de dolari pentru că nu și-ar fi respectat angajamentele semnate.

Florin Cîțu a fost chemat în judecată, iar după trei luni și jumătate firma de recuperare a mai cerut instanței alte trei luni pentru a-l localiza pe actualul premier și a-i aduce la cunoștință procesul.

Firma respectivă de recuperare de creanțe l-a căutat pe Cîțu la adresă, folosindu-se de bazele de date, agenda telefonică, de internet, de sistemele de înregistrare a alegătorilor, a proprietăților și în evidența autovehiculelor. A angajat inclusiv un investigator profesionist pentru a-l localiza.

Lui Florin Cîțu i s-a comunicat că trebuie să se prezinte la proces sau să răspundă acuzațiilor, în caz contrar existând posibilitatea unei hotărâri împotriva lui pentru despăgubire.

Cîțu nu a fost găsit nici după cele trei luni acordate în plus de judecător, iar după șapte luni de la chemarea în judecată cazul e respins temporar. Firma de recuperare nu a mai redeschis procesul civil.

În perioada respectivă, Florin Cîțu era director Piețe Financiare la ING Bank România.

Comments

comments

About the Author