Fetița de 10 ani și mama ei, măcelărite în casă de un individ gelos

Posted on iul. 31 2022 - 9:09pm by petre

O dublă-crimă a şocat o comunitate din Bacău. Un bărbat a înjunghiat mortal o femeie şi pe fetiţa acesteia de doar 10 ani, ca mai apoi să-şi pună capăt zilelor.

La oribila scenă a asistat şi sora copilei ucise, care a reuşit să scape din mâinile ucigaşului în ultima clipă. Motivul atacului ar fi fost gelozia.

Era puţin trecut de ora 17.00 cand individul s-a năpustit cu un cuţit asupra femeii şi a fiicelor acesteia de 10 şi 12 ani.

 

Una dintre fete a reuşit să fugă să alerteze vecinii, iar femeia plină de sânge a căutat ajutor la vecină de peste drum, unde și-a dat și ultima suflare.

Între timp, alertaţi de strigătele copilei de 12 ani, oamenii au sunat la 112 şi s-au dus imediat în casă să vadă ce s-a întâmplat. Au avut parte de o scenă teribilă. Au găsit-o pe copila de 10 ani fără viaţă, iar peste drum pe mama ei, cu mai multe răni de cuţit.

 

Crima din Bacău: Copila care a reuşit să scape din mâinile agresorului a povestit cum s-a întâmplat totul
Vecin: A zis nu mai spuneți nimic, că eu știu că e și mama moartă și surioara mea.

Femeia în vârstă de 35 de ani era soţia unui văr de-ai atacatorului. Oamenii din sat spun că totul s-ar fi întâmplat din cauza geloziei.

Cei doi ar fi avut o relaţie, dar în ultima perioadă femeia ar fi vrut să îi pună capăt şi a refuzat să îl mai primească în curte.

Comments

comments

About the Author