Fetiță de 11 ani, bătută cu sălbăticie de două colege – totul a fost filmat

Posted on sept. 6 2023 - 4:12pm by petre

Două eleve de 12 ani au fost filmate în timp ce loveau o altă adolescentă, sub privirile colegilor impasibili, care se amuzau de suferința acesteia, în curtea unui liceu din Hunedoara.

O femeie din Hunedoara s-a prezentat, marți, la sediul Poliției municipiului Hunedoara, împreună cu fiica sa în vârstă de 11 ani, pentru a reclama că adolescenta a fost bătută cu sălbăticie, chiar în curtea unui liceu din Hunedoara.

„Femeia a reclamat faptul că în data de 5 septembrie 2023 a primit pe telefonul mobil o filmare în care este redat momentul în care cele două fete o lovesc pe fiica sa. Minora a relatat faptul că avut discuții în contradictoriu cu cele două fete în data de 4 septembrie 2023, în timp ce se aflau în curtea unui liceu din municipiul Hunedoara, iar acestea au agresat-o fizic”, potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara.

 

Un martor al scenelor revoltătoare a filmat cu telefonul mobil agresiunea. În clipul care durează circa două minute, pot fi văzute două adolescente care stau în picioare, o trag de păr și lovesc cu palmele o fată, pe care una dintre, așezată pe un zid, reproșându-i că le bârfește.

„De ce o bârfești pe Carina? Ești invidioasă pe ea că are fundul mai mare?”. La un moment dat una dintre tinere o lovește de mai multe ori, pe victimă, cu genunchiul în față, apoi îi pune talpa pe cap. Victima le roagă pe agresoare să înceteze să o lovească, dar acestea continuă agresiunile, sub privirile nepăsătoare ale colegilor.

Comments

comments

About the Author