Femeie, operată de hernie când, de fapt, era gravidă în 9 luni fără să știe

Posted on aug. 23 2023 - 1:14pm by petre

Poveste incredibilă la Spitalul Județean din Târgu Jiu!

O femeie a intrat în operație fără ca ea sau medicii să știe că este de fapt însărcinată. Și încă în luna a noua! Doctorii se pregăteau să o opereze de hernie abdominală.

Femeia are 35 de ani a ajuns la spitalul de urgență din Târgu Jiu în urmă cu 5 zile, cu dureri în zona abdomenului. În tot acest timp, a trecut pe la mai multe secții ale unității și a fost văzută de mai mulți medici.

Într-un final, printr-un diagnostic pus DOAR prin palpare, medicii au decis marți să o opereze de hernie abdominală, fără să i se facă însă și o examinare la ecograf.

În timpul operației însă, doctorii au dat peste bebeluşul care se pregătea să vină pe lume. Au chemat un ginecolog și în cele din urmă, femeia a născut o fetiță. Atât pruncul cât și mama lui sunt acum la terapie intensivă.

Spitalul a început o anchetă internă după cele întâmplate. Trebuie lămurit modul în care femeia a fost consultată, atunci când a ajuns la urgențe. Şi mai ales, cum de nu i s-a făcut o ecografie, înainte de a fi dusă în sala de operație. Femeia mai are acasă doi copii.

 

 

Comments

comments

About the Author