Exclusiv! Video cu primul zbor Timisoara – Verona al companiei Fly Romania – Ten Airways

Posted on mai 16 2014 - 1:14pm by petre

Companiile consacrate pe piața zborurilor low cost din România, precum Wizz Air, Blue Air sau Easy Jet au un nou concurent, Fly Romania. Ten Airways, o companie aerianăcu capital românesc, care și-a început activitatea în 2010, a ieșit pe piațăcu Fly Romania, operatorul low-cost care va efectua zboruri de linie interne și internaționale.

Compania FLY ROMÂNIA, deținutăde omul de afaceri Ovidiu Tender, a început cursele regulate cu un zbor pe relația Timișoara – Verona, așa cum era programat, joi, 15 mai.

Noia companie căva opera din 15 mai zboruri de linie interne și internaționale din București, Timișoara și Tulcea către orașe din Italia, Spania, Germania și Turcia. FLY ROMÂNIA așteaptăaproximativ 100.000 de pasageri pentru anul în curs. ÎnItalia, FLY ROMANIA colaboreazăcu CCIRO Italia, Reprezentanța Camerei de Comerț și Industrie a României de la Roma.

“Pentru început, vom lansa mai multe rute care vor acoperi atât destinații clasice, cu o cerere bine determinată, cum este București-Timișoara, unde propunem un tarif de 69 de euro, cât și destinații inedite sau sezoniere, cum va fi cursa București-Antalya, operaționalădin iunie„, a spus Cătălin Buțu, directorul general al grupului Ten Airways, din care face parte FLY ROMÂNIA.

Pe rutele internaționale vor fi operate douăzboruri pe săptămânădin Tulcea spre Bergamo, spre Verona vor fi trei zboruri săptămânale din Timișoara și București, spre Barcelona vor pleca în fiecare săptămânătrei curse din Capitală, iar spre Frankfurt vor fi trei zboruri pe săptămânădin București și unul din Tulcea.

Pentru zborurile internaționale tarifele pornesc de la 29,9 euro/zbor. Întarife sunt incluse și transportul unui bagaj de cabinăde maxim 7 kilograme și al unuia de calăde cel mult 20 de kilograme, dar și servicii de catering la bord.

Zborurile FLY ROMÂNIA vor fi operate cu aeronave de tip MD-82 și MD-83, aparținând Ten Airways, care le-a achiziționat de la Alitalia.

Zborurile pe ruta Timișoara – București vor avea o frecvențăzilnicăexceptând ziua de sâmbătă, iar Timișoara – Verona de trei ori pe săptămînă. De asemenea, vor fi posibile mai multe legături cu destinații internaționale, compania operând zboruri și din București sau Tulcea, dupăcum urmează: Bergamo cu douăzboruri pe săptămânădin Tulcea, Genova cu trei zboruri săptămânale din București, Barcelona cu trei curse săptămânale din București, Frankfurt, cu trei zboruri săptămânale din București și unul din Tulcea și Antalya cu o cursăsăptămânalădin București.

Operațiunile Fly Romania sunt conduse de o echipăde management cu o experiențămedie de 10 ani în aviație. Zborurile vor fi operate cu aeronave de tip MD-82 și MD-83 aparținând companiei aeriene Ten Airways și, anterior, operatorului Alitalia. Sunt recunoscute internațional pentru fiabilitatea de care dau dovadă, fiind considerate, totodată, unele din cele mai sigure și confortabile modele de linie din lume. Printre companiile aeriene care utilizeazăsau au utilizat acest tip de aeronave se numărăSwissair, Austrian Airlines, Alitalia, Delta sau American Airlines.

Pentru rutele interne, tarifele vor fi unice, respectiv 69,90 euro/zbor pentru București – Timișoara, în vreme ce pe rutele internaționale, prețurile pornesc de la 29,90 de euro/zbor. Înaceste tarife este inclusăo gamălargăde servicii, dintre care transportul unui bagaj de cabinăde maxim 7 kg și a unui de calăde cel mult 20 kg, dar și servicii de catering la bord. Biletele pot fi achiziționate online de pe site-ul companiei, www.flyromania.com, care este deja funcțional sau de la agențiile partenere.

Comments

comments

About the Author