După abandonul primarului Robu, președintele CJ Timiș propune o soluție radicală pentru fotbalul timișorean

Posted on iun. 5 2019 - 2:40pm by petre

La o zi de la abandonul primarului Nicolae Robu față de clubul de fotbal ACS Poli Timișoara, președintele Consiliului Județean Timiș, instituție fondatoare în asocierea dintre Primărie, UVT și CJT, a reacționat prompt și propune o soluție radicală pentru fotbalul timișan:

Managementul defectuos, fondurile cheltuite fără discernământ și implicarea unor persoane paralele cu fenomenul, golgheteri de ocazie, au scos Timișoara de pe harta fotbalului de performanță.

Am pus umărul din funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean la nașterea acestui club în anul 2012 dar m-am retras după o perioadă din toate funcțiile tocmai din cauza celor descrise mai sus.

Un club care dorea să ajungă în elită nu putea fi condus de maniera în care a fost condus de administrația Robu… și regret că am avut dreptate.

Ca iubitor al fenomenului și fost sportiv, nu pot decât să deplâng situația în care a ajuns fotbalul în Timișoara.

Dar, tocmai pentru că îmi pasă, vin cu o provocare către celelate echipe, ASU și Ripensia. Haideți să depășim orgoliile și să punem bazele unui singur club care să dispună de finanțare privată și care să își propună promovarea în prima divizie. Autoritățile locale, în speță Consiliul Județean, vor asigura finanțarea sectorului juvenil, fără o implicare directă în conducerea clubului. Să conducă specialiștii. Asta e soluția pe care o propun și de la care ar trebui să pornească discuțiile despre revigorarea fenomenului.

Comments

comments

About the Author