DispariÈ›ie misterioasă – o tânără e de negăsit după ce a plecat în weekend cu un individ violent

Posted on mai 25 2022 - 3:06pm by petre

Sunt căutări intense la Cluj, după ce o femeie în vârstă de 30 de ani a dispărut de patru zile.

Beata Molnar este din Târgu-Mureş, dar locuieşte in Cluj-Napoca şi ar fi plecat de acasă, sâmbătă, împreună cu prietenul ei, fost profesor la Universitatea Sapienţia.

Poliţiştii sunt în alertă pentru că bărbatul este cunoscut cu antecedente violente, după ce şi-a bătut fosta iubită în centrul oraşului.

Prietenii femeii sunt cu atât mai speriați, cu cât bărbatul cu care ar fi plecat este cunoscut ca având un trecut violent. În urmă cu aproximativ doi ani, acesta și-a bătut fosta iubită, în plină stradă, în centrul Clujului. Atunci, el a fost reținut pentru 24 de ore și a urmat un program de reabilitare.

Beata Molnar, tânăra dispărută în Cluj, este căutată de 4 zile

 

Polițiștii verifică și camerele de supraveghere, pentru a încerca să dea de urma celor doi.

Momentan, nimeni nu știe unde sunt.

„La data de 23 mai a.c., în jurul orei 13.05, PoliÈ›ia municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată prin apel 112, despre faptul că la data de 21 mai a.c., în jurul orei 12.00, Molnar Beata în vârstă de 30 de ani, din municipiul Târgu MureÈ™ ar fi plecat de la locuinÈ›a ei din Cluj-Napoca, în prezenÈ›a prietenului ei, respectiv un bărbat de 43 de ani, din municipiul Arad, înspre comuna Mărgău, localitatea RăchiÈ›ele, judeÈ›ul Cluj, iar până în prezent nu au mai revenit”, a transmis IPJ Cluj.

Semnalmente Beata Molnar:

Vârsta: 30 de ani

Semnalmente:

– înălÈ›ime: 1.65 m

– greutate: 55 de kilograme

– păr: È™aten de lungime medie

– ochi: albaÈ™tri

– faÈ›a: ovală

Nu se cunoaște îmbrăcămintea la momentul plecării.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre femeie sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit 112.

 

Comments

comments

About the Author