Dezastru alb în țară! sute de mii de oameni fără curent, zeci de persoane blocate în zăpadă, drumuri închise

Posted on nov. 26 2023 - 4:58pm by petre

Meteorologii au emis duminică cod roşu de viscol puternic şi ninsoare abundentă pentru judeţele Brăila, Ialomiţa, Buzău, Călăraşi, Constanţa şi Tulcea. Probleme sunt în toată zona de sud-est, unde sute de mii de oameni au rămas fără energie electrică.

 

UPDATE: Cursurile unităţilor de învăţământ din judeţele Brăila, Galaţi, Călăraşi, Constanţa şi Tulcea sunt suspendate luni, din cauza ninsorii si viscolului puternic.

Conform Ministerului Educaţiei, recuperarea activităţii didactice se va face la decizia Inspectoratelor Şcolare Judeţene, cu consultarea unităţilor de învăţământ şi informarea ministerului.

UPDATE: Cursurile unităţilor de învăţământ din judeţele Călărași, Brăila și Galaţi sunt suspendate luni, din cauza ninsorii si viscolului puternic.

UPDATE: Sute de mii de persoane au rămas fără energie electrică în sud-estul țării, după ce viscolul a doborât cel puțin 175 de linii de medie tensiune. Ministrul Energiei, Sebastian Burduja, a declarat că remedierea problemelor va dura destul de mult, timp, deoarece ”condițiile de pe teren sunt aproape imposibile”.

UPDATE: Trenul IR 1731 Galaţi-Braşov, cu aproximativ 130 de călători, este blocat pe raza judeţului Brăila, fără căldură, din cauza ruperii firului de tensiune şi a pantografului, informează ISU Brăila.

„Trenul IR 1731 Galaţi-Braşov are aproximativ 130 de călători în el, fără căldură, din cauza ruperii firului de tensiune şi a pantografului. Trenul IR 1572 Galaţi-Bucureşti Nord a fost anulat. În Staţia CF Brăila se află aproximativ 40 călători”, potrivit ISU Brăila.

 

 

 

Comments

comments

About the Author