Detalii șocante în cazul celor două fete dispărute! Una din ele ar fi putut fi salvată – a sunat ieri la 112 să spună că e sechestrată, dar STS a dat Poliției locații greșite – în frigiderul suspectului au fost găsite pungi de carne

Posted on iul. 26 2019 - 1:30pm by petre

Polițiștii au descoperit, vineri, cadavrele a două fete în urma unei percheziții realizate în curtea unui bărbat din Caracal.

Anchetatorii fac verificări pentru a stabili dacă există o legătură cu adolescentele dispărute după ce au fost luate la ocazie, la diferență de trei luni.

Georgian Drăgan, purtătorul de cuvânt al Poliției Române, a confirmat pentru Mediafax că una din fetele dispărute a sunat la 112 cu o zi în urmă, dar STS a dat locația greșită. „A fost un apel de la fata dispărută pe 24, ieri, cei de la STS ne-au transmis o arie în Munţii Apuseni şi trei locaţii greşite.

Au mers cei de la IPJ Olt acolo şi nu au găsit nimic. Cei de la Dolj care se aflau în zonă s-au implicat cu ce aveau. Aşa au ajuns în zona locaţiei respective şi au văzut o maşină care fusese de câteva ori pe imagini.Suspect criminal CAracal head

La şase dimineaţa au făcut percheziţiile şi au găsit într-un butoi mai multe rămăşiţe umane cu nişte inele, bijuterii. Rămăşiţele vor fi expertizate”, a spus Georgian Drăgan.

Gheorghe Dincă, considerat principalul suspect într-un dosar de lipsire de libertate, se află în custodia polițiștilor. În gospodăria bărbatului de 65 de ani au fost descoperire mai multe rămășițe umane. La fața locului a ajuns și mama Alexandrei Măceșanu, una dintre fetele date dispărute.wpid-psx_20190726_1218046333516550643724455.jpg

Alexandra Măceşanu, fata care a dispărut miercuri, ar fi sunat joi la 112 ca să ceară ajutor și ar fi descris gospodăria din Caracal în care ar fi fost ținută captivă. Anchetatorii au cerut date de la Serviciul de Telecomunicații Speciale (STS) care a identificat aria în care s-ar fi aflat tânăra. Bărbatul ridicat de polițiști în Caracal, în cazul celor două fete dispărute Potrivit Antena3, la primele adrese nu s-a găsit nimic. Abia la a patra adresă, percheziționată de oamenii legii în această dimineață, era mecanicul auto George Dincă, zis și Pocicu, în casa căruia s-au descoperit rămășițe umane, bijuterii și bucăți de haine. Anchetatorii iau în calcul varianta că victimele ar fi fost tranșate și arse.

Anchetatorii au descoperit cinci pungi cu carne în congelatorul bărbatului în vârstă de 65 de ani din Caracal, scrie Gazeta Nouă. În mașina mecanicului a fost găsit un cercel, despre care se bănuieşte că ar fi al Alexandrei Măceşanu, tânăra dispărută miercuri. De asemenea, anchetatorii au mai găsit în locuinţa bărbatului mai mulţi dinţi ce par a fi de om.

Din primele informații, una dintre adolescente a fost înjunghiată, iar rămășițele celeilalte au fost găsite niște butoaie din curtea bărbatului. Deocamdată, nu se știe dacă descoperirea are legătură cu fetele dispărute, însă aceasta este una dintre pistele investigate de anchetatori. Poliția Română a trimis la fața locului o echipă de specialiști din cadrul Direcției de Investigații Criminale și a Institutului Naționale de Criminalistică. Medicii legiști urmează să preleveze probe pentru a arăta dacă rămășițele umane sunt ale adolescentei de 15 ani, care este căutată de două zile.
Bărbatul suspectat de polițiști în cazul dispariției este mecanic de profesie, locuiește singur, iar copiii și soția sa sunt plecați în Italia. El este cunoscut ca fiind taximetrist deoarece el face curse ocazionale pe mai multe rute în județul Olt. Toată lumea îi știe și îi tolerează pe acești taximetriști de ocazie sau cum s-or numi ei, chiar și polițiștii îi știu. Nimeni nu pune probleme decât legate de bani, dar la moralitatea lor nu se gândește nimeni. Sunt peste tot la ieșirile din Caracal, spre Redea, Corabia, Slatina, Craiova. Zilnic, fără nicio teamă sau reținere. Stau în mașinile lor personale, fără inscripții, dar îi știe toată lumea. mărturia unui localnic din Caracal Alexandra Măceşanu şi Mihaela Luiza Melencu au fost văzute ultima dată în timp ce erau luate la ocazie. Ambele fete, de vârste apropiate, se întorceau de la Caracal către localităţile de domiciliu atunci când s-au urcat în maşini, la ocazie, şi nu au mai fost văzute vreodată. Alexandra Măceşanu (dreapta) şi Mihaela Luiza Melencu au fost date dispărute Cele două tinere se întorceau de la Caracal către localităţile de domiciliu atunci când s-au urcat în maşini, la ocazie, şi au dispărut în condiții misterioase. Mihaela a dispărut pe 14 aprilie. Fata plecase de acasă din comuna Dioşti, către Caracal, pentru a scoate bani de la bancomat. La întoarcere, ea a luat o maşină la ocazie, iar de atunci nu a mai fost văzută. Trei luni mai târziu, scenariul s-a repetat în cazul unei alte tinere, de 15 ani din comuna Dobrosloveni. Miercuri dimineață, Alexandra Măceșanu se afla la liceul din Caracal la care învaţă. La întoarcere, la fel ca Mihaela, ea s-a urcat într-o mașină luată la ocazie și de atunci nu a mai fost văzută.

Comments

comments

About the Author