Deși a avut revelația că omul pus de el la conducerea Colterm a fost condamnat penal pentru inginerii financiare, Dominic Fritz a ratat ocazia să fie un primar bun

Posted on feb. 12 2021 - 2:23pm by petre

În urmă cu două zile, presa a dezvăluit că omul prezentat de Dominic Fritz drept soluția salvatoare pentru Colterm a fost, pe vremuri, condamnat penal pentru niște inginerii financiare.

Toată lumea se aștepta ca primarul să fie la fel de vehement și intransigent ca în declarațiile și promisiunile din campania electorală și, odată ajuns in posesia acestor informații, să îl retragă pe cel în cauză de la butoane.

Din păcate, primarul nu a făcut asta și, abia după ce scandalul a luat o amploare națională, a ieșit public cu o declarație.

Din nou, Dominic Fritz a pierdut ocazia să își dovedească buna credință și respectarea principiilor pe care s-a sprijinit ca să ajungă primar.

Ar fi fost firesc să spună că i-a cerut directorului Colterm să se retragă.

Dar nu.

Dominic s-a mulțumit să spună, cu regret în glas și declarații, că directorul și-a dat demisia. Nici măcar nu a spus răspicat că, dacă omul nu și-ar fi dat demisia, i-ar fi cerut-o el sau că l-ar fi retras. Nu, nu a făcut-o.

In plus, Dominic a început să arate presei pisica, insinuănd că dezvăluirile au legătură cu nu știu ce demiteri de șefi din Colterm și alte sloganuri cu robinetele de bani publici.

Adică, în traducere, problema nu e că un personaj condamnat a ajuns director într-o societate a primăriei, grav e că cineva, niște forțe oculte, a făcut aceste dezvăluiri.

Trist, Dominic. Trist.

Comments

comments

About the Author