De la Timișoara, direct pe insulele din Grecia, cu Aerotravel Lufthansa – vezi destinațiile de anul acesta

Posted on feb. 15 2015 - 12:42pm by petre

2015 este al doilea an consecutiv in care Aerotravel Lufthansa City Center va opera zboruri charter din Timisoara spre doua dintre cele mai spectaculoase si populare destinatii de vara: Insula Skiathos si Insula Skopelos din Marea Egee, Grecia. Oras-port Skiathos (721x480)

Serviciul de transport aerian charter Timisoara – Insula Skiathos, asigurat de  aeronava Airbus 318 a companiei Tarom, va garanteaza deplasarea rapida si confortabila spre Skiathos si Skopelos. Acesta va fi disponibil in perioada 20.06. – 12.09.2015 (ultima plecare), cu zbor spre Skiathos si retur spre Timisoara in fiecare zi de sambata a acestui interval. Fiecare cursa va avea o capacitate de circa 120 de locuri, iar zborul va dura aproximativ o ora, beneficiind si de servicii de catering la bord.

Pe ruta Timisoara – Skiathos vor exista 13 zboruri tur-retur, care vor deservi peste 1300 de turisti care isi vor petrece vacanta de vara in Insula Skiathos si Insula Skopelos. Tarifele pentru un sejur pornesc de la 199€ de persoana si includ cazare 7 nopti, transport charter avion, transferuri si asistenta turistica.
Plajele Banana Mare si Banana Mica (721x481)
“Insulele Skiathos si Skopelos sunt foarte indragite de turisti si de aceea mizam pe o crestere cu 20% a numarului de pasageri fata de anul 2014. Skiathos este singura destinatie cu operare charter din Timisoara care ofera turistilor 69 de plaje fabuloase, cu nisip fin. Fie ca va doriti o plaja pustie, departe de lumea dezlantuita, sau o plaja amenajata, cu beach bar, petreceri si distractie la maxim pana tarziu in noapte, Skiathos este cea mai buna alegere. Daca in afara de ape de turcoaz si plaje superbe apreciati si atmosfera linistita si bucatele traditionale grecesti, atunci cu siguranta Skopelos este locul in care vreti sa ajungeti„, a declarat Raluca Ungureanu, directorul agentiei Aerotravel din Timisoara.

Pentru anul 2015, charterul care va opera in perioada iunie – septembrie va avea urmatorul orar de zbor: Timisoara – Skiathos 18:15 : 19:45, respectiv Skiathos – Timisoara 16:00 : 17:30.

Reprezentantul local Aerotravel in Insula Skiathos se va asigura ca timisorenii vor avea o vacanta cat mai placuta, acesta putand recomanda si excursiile optionale. De asemenea, in cazul in care intervin situatii medicale de urgenta, reprezentantul Aerotravel va va sustine in realizarea tuturor demersurilor medicale.Plaja Koukounaries (721x481)

Aerotravel Lufthansa City Center ofera sejururi in peste 40 de facilitati de cazare (vile, hoteluri de 3*, 4*, si 5*) din Insulele Skiathos si Skopelos, cu zboruri charter din Bucuresti, Cluj-Napoca si din Timisoara. Charterul din Bucuresti opereaza de 10 ani, iar charterul din Cluj-Napoca implineste 4 ani in 2015.

Despre Aerotravel Lufthansa City Center
Cu o activitate de peste 17 ani, Aerotravel Lufthansa City Center se afla in topul agentiilor de turism din Romania si se distinge prin calitatea serviciilor si inovatia in domeniul produselor turistice. Activitatea Aerotravel Lufthansa City Center se bazeaza pe un portofoliu complet de produse turistice, care include cazari la hoteluri, bilete de avion, vacante pe toate continentele, city break, croaziere, bilete la concerte si evenimente si servicii de rent-a-car.

Ca tour operator, Aerotravel opereaza curse charter avion in Grecia spre aeroportul din Preveza (pentru destinatiile Lefkada, Parga si Sivota), cu plecari din Bucuresti si spre aeroportul din Insula Skiathos, cu plecari din Bucuresti, Timisoara si Cluj-Napoca.

Aerotravel Lufthansa City Center este in prezent cel mai important partener al MSC Cruises in Romania, aducand in premiera pe piata romaneasca croazierele cu imbarcare din Portul Constanta, disponibile pentru turistii romani pentru al treilea an consecutiv.

Aerotravel Lufthansa City Center acopera o paleta foarte larga de destinatii turistice, din Europa, America, Orientul Mijlociu si Asia, livrand servicii la cele mai ridicate standarde din industrie.

Departamentul dedicat turismului corporate livreaza servicii complete MICE (Meetings, Incentives, Conferences and Events) pentru companii de top din Romania, construind cu acestea parteneriate solide, bazate pe servicii de calitate, solutii flexibile si incredere.

Incepand cu anul 2000, Aerotravel este membru al retelei internationale Lufthansa City Center, care cuprinde 630 agentii de turism in 84 de tari. Cu 7 birouri prezente la nivel national si 110 angajati.

[EPSB]

Vino alaturi de noi pe Facebook

[/EPSB]

Comments

comments

About the Author