Dani Oțil, despre relația de prietenie de 39 de ani cu Răzvan Simion

Posted on mart. 23 2023 - 2:49pm by petre

Dani Oțil și Răzvan Simion formează unul dintre cele mai longevive cupluri de prezentatori din istoria televiziunii românești. Ei prezintă matinalul Neatza cu Răzvan și Dani din 2008, însă îi leagă o relație de prietenie mult mai lungă, ce a început în urmă cu 39 de ani.

Cei doi au copilărit împreună în Reșița, au depășit multe momente și au numeroase amintiri împreună. Multe dintre acestea pot fi auzite adesea în matinalul de la Antena 1. Chiar dacă au trecut 39 de ani de când se cunosc, Dani Oțil spune că pe cei doi încă îi mai leagă o relație strânsă de prietenie, în care cei doi au învățat să se accepte așa cum sunt. Cu umorul caracteristic, Dani a afirmat că cei doi pot face inclusiv coaching pentru cupluri.

„Da, avem și relație de prietenie. Cred că am învățat în timp să ne dozăm nemulțumirile care există, ar fi mișto să fie multe căsnicii lungi că relația mea cu Răzvan, gândește-te că noi suntem de 39 de ani aproape, împreună, nedespărțiți. Dar ne-am prins destul de repede că… cu disputa rezolvată cu ceartă nu ne ajută pe nicicare. Și atunci preferăm, decât să ne descărcăm printr-un război, preferăm să reglăm ce s-a întâmplat greșit și să mergem mai departe. De asta zic, avem atâtea doamne divorțate care acum sunt traineri de cupluri în mod ciudat, de ce nu ne cheamă nimeni pe mine și pe Răzvan să fim traineri de cupluri. Cred că suntem peste Țociu și Palade dacă mă întrebi, că ei s-au despărțit”, a spus Dani Oțil pentru revista Ciao.

Nu doar Răzvan Simion este o parte importantă din viața lui Oțil, ci și emisiunea de la Antena 1, despre care spune că face parte din rutina sa. De fapt, el mai spune că și dacă ar fi miliardar ar prezenta emisiunea cel puțin de două ori pe săptămână.

„Nu reușesc să mă împart între viața profesională și cea privată. Dacă poate cineva să-mi spună cum să mă împart, plătesc pentru asta. Dar deocamdată nu sunt într-un echilibru corect. Hai să zicem că între muncă, muncă și viața personală mai reușesc. Dar mai rămân hobby-urile care la mine sunt multe și costisitoare și consider că nu ofer suficient timp hobby-urilor. Mi-a adresat soția o întrebare, aproape tâmpită, în mașină, în weekend… Vorbeam despre ce ai face dacă ai avea un miliard de dolari. Și eu i-am zis că în primul rând nu m-aș mai trezi la prima oră. Și ea a zis “Păi, și ce, nu te mai duci la Neatza?””, a mai spus Oțil.

Dani Oțil și Răzvan Simion, împreună și la All Stars Poker Show

În calitate de ambasadori de brand ai 888, parteneriat prin care își doresc să promoveze distracția responsabilă la jocuri de noroc, Dani Oțil și Răzvan Simion au luat parte recent la All Stars Poker Show, un eveniment organizat de 888poker, prin care s-a marcat parteneriatul cu PokerRoom București. Evenimentul a adus la masă numeroase celebrități ca Elena Ionescu (cântăreață și câștigătoarea Survivor România 2020, Majda Sandra Aboulumosha (actriță), Cătălin Cazacu (campion la motociclism), What’s Up (cântăreț și textier), Lino Golden (cântăreț), Sorin Constantinescu (CEO și fondator PokerFest România) și Cătălina Constantinescu (prezentatoarea 888poker Midnight Poker TV Show).

Dani Oțil și Răzvan Simion au făcut deliciul publicului cu umorul lor și au întreținut atmosfera la masă. Și, chiar dacă nu se poate spune că știau prea bine cum se joaca poker, Dani Oțil a avut un parcurs remarcabil, reușind să se claseze pe locul trei, fiind întrecut doar de actrița Majda Sandra Aboulumosha și de Cătălin Cazacu. Evenimentul a fost câștigat în cele din urmă de Majda. „Locul 3 e locul 3!”, a exclamat Dani în momentul în care s-a ridicat de la masă, iar apoi le-a strâns mâna celor prezenți cu mult fair-play.

Înaintea evenimentului, Dani Oțil a vorbit despre legăturile sale cu pokerul. „E prima dată când sunt invitat într-un astfel de loc. Cred că nu păream eligibili până acum. Partenerii mei de la 888 mi-au făcut invitația și am răspuns cu bucurie pentru că linia asta sportivă m-a interesat tot timpul din umbră. Trebuie să recunosc că nu mă pricep foarte bine, dar îmi place să mă uit. Îmi place să văd oameni care evoluează în domeniul ăsta, cu jetoanele pe masă, fără să își piardă cumpătul. Nu ne-am pregătit deloc, ne bazăm pe norocul începătorului și o să vedem ce iese”, a completat Dani Oțil.

Comments

comments

About the Author