Cum se danseazăetnosculpturile? Mai o șansăsăvezi „Mecanismele nedescoperite de Leonardo„

Posted on sept. 29 2014 - 7:12pm by petre

Mecanismele nedescoperite de Leonardo au muzica lor,  sunetul șlefuirii în zeci, poate sute de ani de folosință,  dansul mâinii meșterului care a creat artefactele,  reasamblate pentru frumusețea intrinsecăa formei de artistul vizual  Mihai Donici

Marți, 30 septembrie 2014, de la ora 19, la închiderea expoziției „Mecanismele nedescoperite de Leonardo„, în Curtea cu Castan a Casei Artelor, la Galeria Pygmalion (str. A.Pacha nr.8, Timișoara),  Baczó Tünde și Alin State vor dansa etnosculpturile artistului vizual Mihai Donici. Pianistul Cári Tibor și violoncelistul Szabó J. Attila vor cânta pentru ei și pentru toți cei prezenți muzica pe care etnosculpturile o cântătimpului, pentru cei ce știu săo audă.

Un sfert de orăde sculpturi dansate. Live.  Accesul publicului la acest inedit final de expoziție este întrutotul liber.

„Mecanismele nedescoperite de Leonardo„, cea de-a treia expoziție de enosculpturăa arhitectului Mihai-Corneliu Donici, este un eveniment organizat de Asociația CulturalăArte-Factum în parteneriat cu Direcția Județeanăpentru CulturăTimiș.  Evenimentul susține proiectul CapitalăCulturalăEuropeană-  Timișoara, oraș candidat.

Comments

comments

About the Author