Cristina, o româncă din Italia, a murit de frig pe stradă în timp ce se întoarcea cu mâncare pentru cei trei ciobănești mioritici pe care îi creștea

Posted on ian. 27 2023 - 11:02pm by petre

O româncă de 50 de ani din Italia, care locuia într-o fermă din Apenini, unde creștea câini de rasă, a fost găsită moartă pe o potecă izolată, alături de trei ciobănești mioritici.

 

Cristiana Gugu se mutase de ceva timp în ferma Oasis della Cocchiola, unde creștea câini de rasă. Trupul ei a fost găsit la cinci kilometri de Badia Tedalda, o comună în care trăia doar cu animalele.

Femeia a făcut infarct, cel mai probabil cauzat de temperaturile scăzute, potrivit anchetei. În zona în care locuia Cristiana, duminică și luni au fost cele mai puternice furtuni de zăpadă în Italia, conform corrierefiorentino.corriere.it.

Românca plecase cu un autobuz spre Sansepolcro pentru a cumpăra mâncare pentru ea și căței. Femeia s-a întors, după cum povestesc martorii, iar pe drumul pe jos spre casă s-a întâmplat tragedia.

 

Trupul ei a fost găsit marți dimineață. Mama ei a fost cea care a alertat poliția după ce nu a mai putut lua legătura cu ea.

Familia din România va merge să ridice trupul Cristianei, care va fi înmormântată în țară. Câinii au fost preluați de voluntari.

Comments

comments

About the Author