Crima teribilăde pe strada Labirint! Dupăce l-a ucis pe bărbat, criminalul i-a violat concubina

Posted on apr. 11 2016 - 12:23pm by petre

La sfârșitul săptămânii trecute, locatarii unui bloc de pe strada Labirint au fost îngroziți de o întâmplare teribilă.

Vecinul lor, un bărbat de 53 de  ani, a fost măcelărit în propriul apartament. Polițiștii sosiți la fața locului au găsit-o pe concubina bărbatului plinăde sânge și într-o stare de tulburare vădită. Deși s-a crezut în prima fazăcăfemeia este autoarea atrocității, s-a dovedit căși ea era victima unui asasin bestial, care, pe deasupra, o și violase!

Adevăratul criminal s-a dovedit a fi un prieten al bărbatului ucis, cu care acesta băuse în ziua repectivă. Astfel, potrivit anchetatorilor, criminalul l-a omorât pe bărbatul de 53 de ani, apoi, sub amenințare, i-a violat concubina!

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângăTribunalul TimiÅŸ au propus, la data de 09.04.2016, arestarea preventivăa  inculpatului DURAI CĂTĂLIN, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor  de infracțiunilor de omor, viol, lovire sau alte violențe și furt calificat.

Judecătorii Tribunalului TimiÅŸ au dispus arestarea preventivăa inculpatului pe o perioadăde 30 de zile  .

Înfapt s-a reținut că  în noaptea de 08.04.2016 inculpatul DURAI CĂTĂLIN a omorât, prin înjunghiere, victima A. N., în interiorul unui apartament din TimiÅŸoara, dupăcare, prin amenințare a întreținut un raport sexual cu persoana vătămatăD. L., concubina victimei, pe care a și tăiat-o în prealabil cu cuțitul, la mâna stângă, când a vrut săintervinăîn sprijinul victimei, iar apoi, la plecarea din apartament a luat un radio CD și 140 lei.

Cercetările continuăîn cauză, în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt și stabilirii răspunderii penale.

Comments

comments

About the Author