Crima din parcul Catedralei – ucigașul a fost trimis în judecată

Posted on feb. 13 2020 - 12:31pm by petre

O poveste care a cutremurat Timișoara.

O tânără în vârstă de 21 de ani se plimba liniștită, în toamna anului trecut, împreună cu o prietenă în parcul Catedralei Mitropolitane a Banatului.

În jurul orei 19, fata a fost acostată de un individ care după câteva schimburi de replici a lovit-o cu bestialitate cu cuțitul în piept de mai multe ori.

Atacatorul a fugit lăsând-o pe fată într-o baltă de sânge și pe prietena acesteia uimită și îngrozită de frică.

La fața locului au sosit mai multe echipaje de poliție și un echipaj de salvare care a transportat-oo pe victimă la Spitalul clinic municipal din Timișoara.

Din nefericire medicii de la spitalul municipal nu au mai putut face nimic pentru fată care s-a stins la scurt timp.

Agresorul, Titiș Cosmin, a fost prins și pus sub acuzare pentru ca si-a ucis fosta iubita, in parcul din spatele Catedralei din Timisoara.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș au dispus, prin rechizitoriu, trimiterea în judecată în stare de arest preventiv a inculpatului T.G.S. pentru săvârşirea infracțiunii de omor calificat (omorul cu premeditare), în stare de recidivă postexecutorie.

Din cuprinsul rechizitoriului rezultă că, la data de 20.09.2019, în jurul orelor 19:15, pe fondul geloziei, în parcul situat în spatele Catedralei Mitropolitane din municipiul Timișoara, inculpatul i-a aplicat victimei P.M.K. mai multe lovituri de cuțit, în diferite zone ale corpului, în urma acestor lovituri victima suferind leziuni traumatice grave care au condus la decesul acesteia.
Dosarul a fost trimis spre competentă soluţionare Tribunalului Timiş.

Comments

comments

About the Author