Copilaș de un an, mort după ce a zburat din brațele mamei prin luneta mașinii

Posted on aug. 18 2023 - 9:53pm by petre

 

Un lanț de greșeli impardonabile a dus la moartea unui copil de un an, în județul Dâmbovița!

Cel mic era ținut în brațe de mamă, pe bancheta din spate, când mașina în care se aflau a intrat cu viteză într-un cap de pod și aproape că s-a dezintegrat!


Cei trei adulți din vehicul au doar răni ușoare, însă bebelușul, neasigurat într-un scaun special, a fost proiectat în drum. N-a avut nicio șansă. Bărbatul de la volan era băut și avea permisul suspendat!

În imaginile surprinse de o cameră de supraveghere se vede cum autoturismul, care circula cu viteză, izbeşte capul de pod și se răstoarnă. Impactul este atât de puternic încât mașina se face fărâme. Bietul copil este azvârlit din vehiculul din care zboară bucăți în toate direcțiile.

Puntea din spate, cu tot cu roți, este smulsă și aruncată, câţiva metri prin aer, apoi cade în curtea unei case, peste gard, unde se află și o cameră de supraveghere. Din fericire, fără să rănească pe nimeni.

Martorii spun că totul s-a întâmplat atât de repede încât au auzit doar un zgomot puternic, după care au văzut mașina spulberată.

În mașină erau cel de la volan în vârstă de 38 de ani, un prieten de-al său, de 30, aflat pe scaunul din dreapta, iar pe bancheta din spate se așezase femeia, care îşi ţinea copilul în brațe. Băiețelul împlinise un an în urmă cu o săptămână. Cu toții mergeau acasă la șofer.

Băiețelul scăpat din brațe de mamă a fost proiectat prin lunetă și a murit la spital din cauza rănilor grave.

 

 

Comments

comments

About the Author