Consiliera USR Aida Szilagy demisionează după ce Justiția a decis că a construit ilegal un bloc – la scurt timp și un important consilier personal al primarului și-a anunțat plecarea

Posted on nov. 29 2022 - 1:59pm by petre

PNL Timiș a solicitat, marți dimineața, public demisia consilierului local timișorean Aida Szilagy. Cererea vine, spun liberalii, după ce Curtea de Apel Timișoara a decis că aceasta deține un imobil care a fost ridicat fără autorizație de construire. De asemenea, liberalii cer și primarului Timișoarei, Dominic Fritz, să emită o decizie de demolare a construcției respective.

”În contextul deciziei Curții de Apel Timișoara care arată că doamna consilier Aida Szilagy deține un imobil în Timișoara construit fără autorizație de construire, demisia dnei Szilagy a rămas singurul act de onoare admisibil. E o chestiune de morală și de onoare. Liberalii din Timiș solicită, de asemenea, primarului Dominic Fritz să emită cu celeritate decizia de demolare a construcției ilegale”, a anunțat PNL Timiș.

La scurt timp de la apel, Aida Szilagy și-a anunțat public demisia

”Aleg să mă retrag din Consiliul Local in urma deciziei finale a instanței prin care sunt anulate autorizațiile de construcție emise pentru clădirea noastră, in anul 2008, respectiv  2017, fără alte implicații.
Aparent ca o coincidență, deja obișnuită la gruparea useristă care conduce Timișoara, după doar câteva minute a venit și comunicatul prin care cel mai important consilier al primarului Frutz, arhitectul Rudolf Gräf, își anunță plecarea de pe postul călduț de la primărie.

Comments

comments

About the Author