Românii cumpără generatoare electrice după îndemnurile lui Raed Arafat

Posted on nov. 29 2022 - 1:26pm by petre

Recent, Raed Arafat a îndemnat oamenii să se asigure că au bani cash, surse de lumină, apă și mâncare pentru cel puțin 72 de ore:

”Instituțiile cheie cum ar fi spitale, unități de pompieri sunt dotate cu generatoare industriale, iar fiecare dintre noi e bine să aibă în casă provizii de apă și alimente, pentru că lipsa pe termen lung a energiei ar putea duce și la oprirea alimentării cu apă potabilă în anumite zone ”, a explicat șeful DSU, Raed Arafat, , scrie ReplicaOnline.

După acest anunț, românii i au dat iama în magazine pentru a-și cumpăra generatoare, lăsând în urma lor rafturile goale.

Au epuizat rapid stocurile, iar angajații magazinelor spun că au, în continuare, cereri.

”Nu mai avem niciun model pe stoc momentan, nu știm exact cauza exactă, în ultima săptămână este o întreagă nebunie pe partea de generatoare. Din păcate nu deținem o dată exactă așteptăm să fim anunțați când se va reface stocul.”, a declarat, pentru Replica, reprezentantul centrului comercial Leroy Merlin din Constanța.

Și centrele comerciale precum Dedeman sau Hornbach au rămas cu stocurile goale. ”Nu mai avem pe stoc generatoare de la mijlocul săptămânii trecute, în doar câteva zile s-au terminat toate. Se pare că oamenii se pregătesc pentru orice eventualitate, nu se știe… ”, spun angajații centrului comercial Dedeman. ”Nu mai avem nimic, nimic pe stocuri, vin foarte greu totul depinde de furnizor, peste tot în țară în magazinele Hornbach stocurile sunt lichidate ”, au precizat, la rândul lor, cei de la Hornbach.

Comments

comments

About the Author