Comisarul șef Florin Bolbos e din nou adjunct al Inspectorului Șef al Poliției Timiș

Posted on ian. 31 2023 - 2:39pm by petre

La data de 31.01.2023, prin dispoziția Inspectorului General, domnul Comisar Șef de Poliție Bolbos Florin Mircea a fost reinvestit în funcția de adjunct al Inspectorului Șef al Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

Reamintim că Inalta Curte de Casatie si Justitie a dat, la sfârșitul anului trecut, verdictul in unul dintre cele mai mediatizate dosare instrumentate de DNA Timisoara in ultimii 10 ani.
Dosarul asa-zisei coruptii de la varful Inspectoratului de Politie al Judetului (IPJ) Timis, a fost desfiintat complet de judecatorii instantei supreme.

 

„Admite apelurile declarate de inculpatii Pavel Teodor, Bolbos Florin Mircea, Milutinovici Eugen, Muntean Petru Sorin, Berzescu Doru Adrian si Temu Marian Dorinel impotriva sentintei penale nr. 166/PI din 05 august 2021 a Curtii de Apel Timisoara, Sectia Penala, pronuntata in dosarul nr. 329/59/2018/a2.

Desfiinteaza, in parte, sentinta penala apelata si rejudecand: achita pe inculpatul Muntean Sorin Petru pentru savarsirea infractiunii de abuz in serviciu. Achita pe inculpatul Bolbos Florin Mircea pentru savarsirea infractiunii de abuz in serviciu. Achita pe inculpatul Temu Marian Dorinel, pentru savarsirea infractiunii de abuz in serviciu. Achita pe inculpatul Pavel Teodor pentru savarsirea infractiunii de abuz in serviciu, in forma de participatie a instigarii. Achita pe inculpatul Pavel Teodor pentru savarsirea infractiunii de uzurpare a functiei. Achita pe inculpatul Berzescu Doru Adrian pentru savarsirea infractiunii de uzurpare a functiei. Achita pe inculpatul Milutinovici Eugen pentru savarsirea functiei de abuz in serviciu, in forma de participatie a instigarii.

 

Comments

comments

About the Author