TRAGEDIE în aer! Pilotul comandant al unui Airbus cu 152 de oameni la bord a murit în zbor! Vezi ce s-a întâmplat cu pasagerii

Posted on oct. 5 2015 - 9:05pm by petre

Comandantul unui avion de pasageri a murit în timpul zborului, în Statele Unite, copilotul reușind săaducăîn siguranțăla sol aeronava în care erau 152 de persoane, informeazăpresa americană.

Incidentul a avut loc la bordul unui avion Airbus A320 al companiei American Airlines care zbura pe ruta Phoenix-Boston având la bord 147 de pasageri și cinci membri ai echipajului, relateazăCBS News.

Încursul zborului, copilotul a transmis prin radio căeste necesarăaterizarea de urgențăîntrucât căpitanul aeronavei este în incapacitatea de a-și desfășura activitatea.

Potrivit unor surse, căpitanului i s-a făcut rău și a murit, în pofida manevrelor de resuscitare efectuate de un asistent de zbor specializat în măsuri de prim-ajutor.

Zborul American Airlines 550 a fost redirecționat spre aeroportul din Syracuse (statul New York), unde copilotul a reușit săefectueze în siguranțăaterizarea de urgență.

Compania American Airlines a confirmat moartea comandantului avionului, fărăa oferi informații suplimentare. Conform unei surse din cadrul companiei, pilotul principal a murit la manșă, „din cauze naturale”.

Avionul va fi verificat și va primi un alt echipaj, pentru a continua cursa pânăla Boston, destinația finală.

sursa: Mediafax

Comments

comments

About the Author