Cine e tânărul ucis cu lovituri de cuțit pe stradă la Timișoara

Posted on feb. 1 2024 - 11:00am by petre

S-a dat alarma aseară la Timișoara, după ce un bărbat a fost găsit ucis în plină stradă.

Victima a fost văzută de un trecător zăcând pe asfalt, într-o baltă de sânge.

Echipele de intervenție și cele medicale sosite la fața locului au constatat că victima este un bărbat de 28 de ani, de naționalitate afgană, care suferise trei lovituri de cuțit în zona inimii.

Potrivit anchetatorilor, tânărul ar fi fost victima unei încăierări dintre două grupări de migranţi.

După un scandal monstru petrecut în plină stradă, un individ a scos un cuţit şi l-a înjunghiat pe tânărul de 28 de ani în zona inimii.

Incidentul s-a petrecut pe strada Căprioarei din Timișoara.

Din primele date, tânărul ar fi fost ucis cu trei lovituri de cuţit, iar agresorul ar fi un conaţional de-al său. După atac s-a făcut nevăzut.

 

Poliţiştii au intrat în alertă şi încearcă acum să dea de urma criminalului. Până în acest moment au fost reţinuţi doi migranţi, posibili martori la atacul sângeros. La faţa locului oamenii legi au găsit atât cuţitul cu care a fost înjunghiată victima, cât şi o rangă care are urme de sânge. Locuitorii spun că în zonă, la una dintre case stau mai mulţi cetăţeni asiatici.

În urmă cu aproximativ patru ani, două grupări s-au încăierat pe o stradă, iar un migrant de 27 de ani a fost înjungiat mortal, iar un altul rănit grav, în zona gării de nord din oraş.

Autorul crimei, un cetăţean afgan, a fost prins două luni mai târziu în Atena.

 

 

Comments

comments

About the Author