Cele mai populare 3 modele de căști Samsung pe care să le încerci

Posted on ian. 18 2024 - 6:18pm by petre

 

Samsung este o marcă uriașă care produce căști elegante și pline de caracteristici pentru utilizarea zilnică ocazională. Înainte aveau o gamă mai mare, cu mai multă varietate, care conținea și căști de gaming, spre exemplu, dar acum fac doar căști True Wireless.

Iată 3 dintre cele mai populare modele de casti Samsung pe care le poti cumpara!

#1. Căști Samsung Galaxy Buds2 Pro True Wireless

Samsung Galaxy Buds2 Pro True Wireless sunt considerate a fi cele mai bune căști de la acest brand. Ele au un sistem ANC (Active Noise Cancelling) excelent care poate bloca o cantitate semnificativă de zgomot de fundal, cum ar fi zgomotul scăzut al motoarelor autobuzelor, zgomotul ambiental și zumzetul unităților AC. În timp ce durează sub cinci ore în mod continuu cu ANC activat, husa lor de transport oferă aproximativ 2,6 încărcări suplimentare și poți folosi o cască în timp ce cealaltă se încarcă.

Aceste căști sunt confortabile, robuste și certificate IPX7 pentru rezistență la scufundarea în apă, făcându-le o alegere solidă pentru sport și exerciții fizice. Au, de asemenea, un profil de sunet destul de neutru, deși o scădere a gamei lor medii dăunează clarității vocii și instrumentelor. Din fericire, aplicația lor însoțitoare oferă presetări EQ pentru a te ajuta să le reglezi sunetul. Acestea acceptă și codecul Seamless, care este codecul wireless proprietar al acestui producător pentru sunet de înaltă rezoluție. Cu toate acestea, vei avea nevoie de un dispozitiv compatibil pentru a accesa această funcție.

Totuși, dacă ești în căutarea celor mai bune căști wireless Samsung, Galaxy Buds2 Pro sunt soluția de urmat.

#2. Căști Samsung Galaxy Buds2 Truly Wireless

Dacă ești interesat de o pereche de căști de la renumitul brand, dar nu ai nevoie de o pereche superioară, verifică Samsung Galaxy Buds2 Truly Wireless. Acestea sunt puțin mai simple decât Samsung Galaxy Buds2 Pro True Wireless. Au multe dintre aceleași caracteristici ca și succesorul lor mai scump, cum ar fi sunetul surround ANC și 360 Audio cu urmărirea capului prin aplicația lor însoțitoare. Deși ANC-ul lor nu funcționează la fel de bine ca Buds2 Pro, pot izola o mulțime de zgomot de joasă frecvență de la un motor de autobuz sau de avion, precum și de zgomotul de la colegi și de ventilatorul PC-ului.

De asemenea, sunt clasificate IPX2 pentru protecție împotriva ploii ușoare, făcându-le o alegere decentă pentru alergările în aer liber. Cu toate acestea, probabil că îți vor cădea din urechi în timpul exercițiilor mai intense.

Profilul lor de sunet este destul de neutru, dar lipsit de bass scăzut, așa că EDM și hip-hop nu vor avea un nivel de sunet adecvat pentru stilul lor. Vocile și instrumentele sună clar și detaliat, dar puțin întunecat din cauza subaccentuării în gama medie. Din fericire, poți schimba mixul dintr-o selecție de presetări EQ, oferindu-ți o anumită personalizare.

Durează aproape cinci ore cu o singură încărcare, ceea ce nu este mult, comparativ cu o pereche de casti de gaming, le gasiti pe Emag.

#3. Căști Samsung Galaxy Buds FE Truly Wireless

Dacă ai un buget limitat, dar nu dorești să sacrifici un design wireless, încearcă Samsung Galaxy Buds FE Truly Wireless. Spre deosebire de Samsung Galaxy Buds2 Truly Wireless, nu acceptă 360 Audio pentru o experiență audio mai captivantă.

Cu toate acestea, aceste căști confortabile au alte câteva funcții utile, cum ar fi suportul pentru aplicații însoțitoare și un sistem ANC pentru a ajuta la blocarea unei cantități foarte bune de zgomot de fundal, cum ar fi colegii de serviciu.

Cu ANC activat, acestea rezistă, de asemenea, peste șase ore în mod continuu, iar husa lor de transport are o încărcare suplimentară de 3,5 ore.

Aceste căști au un sunet destul de neutru, făcându-le o alegere versatilă pentru majoritatea conținutului audio. Totuși, poți folosi presetările EQ din aplicația lor pentru a le ajusta sunetul în funcție de gusturile tale.

Dacă ești în căutarea unor căști și mai ieftine, ia în considerare Samsung AKG Type-C. Acestea sunt căști cu fir, ceea ce poate fi un dezavantaj pentru unii utilizatori, dar au un sunet neutru care asigură voce și instrumente clare. Din moment ce nu au ANC, ele se luptă să blocheze totuși zgomotul de fundal.

 

Comments

comments

About the Author