Ceremonie de absolvire grandioasă, organizată în Parcul Rozelor de Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara

Posted on iun. 26 2023 - 5:48pm by petre

Emoție, bucurie, mesaje motivaționale, focuri de artificii, show de confetti și un concert au marcat, vineri, 23 iunie, de la ora 19,00, Ceremonia de absolvire a studenților celor șase facultăți din cadrul Universității de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara (USVT).

800 de studenți, alături de alte multe sute de prieteni și familiile lor, au umplut până la refuz generosul spațiu al Parcului Rozelor, luând parte la cel mai mare eveniment de marcare a absolvirii studiilor!

Ceremonia de absolvire, organizată în premieră în această formulă,  oaspetele de onoare fiind  Secretarul General Adjunct al NATO, domnul Mircea Geoană, invitatspecial de conducere USVT.

Respectând misiunea de a forma specialiști de înaltă ținută, Universitatea de Științele Vieții din Timișoara celebrează în acest moment, mai mult ca oricând, Educația și puterea sa de transformare și devenire a fiecărui om. Formarea de specialiști cu pregătire superioară pentru economie, industrie, învățământ, știință și activități sociale reprezintă nu doar unul dintre Obiectivele Universității de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara, ci însăși esența muncii profesorilor din această instituție de învățământ.

Cei 800 de studenți care au celebrat vineri finalizarea studiilor sunt absolvenți ai cursurilor Facultății de Agricultură, ai Facultății de Bioingineria Resurselor Animaliere, ai Facultății de Inginerie și Tehnologii Aplicate, ai Facultății de Inginerie Alimentară, ai Facultății de Management și Turism Rural și ai Facultății de Medicină Veterinară.

Evenimentul de absolvire l-a avut ca maestru de ceremonii pe bine-cunoscutul jurnalist Mihai Morar

Comments

comments

About the Author