Ce sălbatici! Huliganii unguri au atacat naționala de fotbal a României – poliția a tras focuri de armăVIDEO

Posted on sept. 4 2015 - 3:30pm by petre

Potrivit primelor informații, 300 de ultrași maghiari au încercat săpătrundăîn hotelul naționalei României. Poliția a intervenit cu focuri de armăca să-i oprească, potrivit Sport.ro.

Un grup de huligani a provocat distrugeri în noapte de joi spre vineri, în zonele piețelor Deak și Erzsebet din centrul Budapestei, înaintea meciului dintre selecționatele de fotbal ale Ungariei și României, din preliminariile EURO 2016.

Agenția ungarăde presăMTI precizeazăcăla fața locului a fost deplasat un număr mare de polițiști, pentru restabilirea ordinii.

Vandalii, despre care MTI scrie căar fi fost un grup de skinheads îmbrăcați în negru, au detetriorat mai multe vehicule ale poliției cărora le-au spart parbrizele și le-au tăiat cauciucurile. Huliganii au luat scaune din barurile aflate în apropiere și le-au utilizat pentru lovirea vehiculelor forțelor de ordine.

Poliția a efectuat mai multe arestări în zona respectivă, precum și în jurul pieței Liszt Ferenc. Conform MTI, incidente similare între suporterii rivali au avut loc și în parcul central din capitala ungară.

Sursa REALITATEA.NET:

Comments

comments

About the Author