Ce ne mai distrăm la Guvern! Țigări, băutură, fără mască

Posted on mai 29 2020 - 10:16pm by petre

Fostul consilier al Olguței Vasilescu, Cristian Vasilcoiu, a publicat o fotografie în care mai mulți membri ai Guvernului Orban par să participe la o ședință din ceea ce pare a fi o cameră a Palatului Victoria.

Ludovic Orban a reacționat pentru Mediafax. „Nu știu despre ce e vorba, când o să umblu o să mă uit. Acum m-am dat jos din avion, am fost plecat la Mureș și la Maramureș, habar n-am. Știu eu în ce poză apar? Și ce să fac? Asta e! Dacă e o poză, e o poză”, a explicat Orban, când a fost rugat să comenteze fotografia.

Conform Digi 24, imaginea ar fi fost surprinsă de ziua premierului Ludovic Orban.Orban rizibizi

Problematic, în opinia lui Vasilcoiu și a internauților, e modul în care Ludovic Orban și restul participanților fumează și consumă ceea ce pare a fi alcool chiar în interiorul Palatului Victoria.

„Cu măștile pe masă!… Aaaa, față… Sau cum era legea? Râdem noi dar sper să râdem și la urmă…”, a scris Cristina. „Nu respectă nici măcar măsurile de distanțare impuse tot de ei…cele ref. la spațiile închise. Asta pe lângă țigări, bere, vin, etc… Prelungitorul ăla din mijloc e pur și simplu chintesența acestui minunat tablou”, a scris și Cristiana.

Alți cititori au taxat ceea ce par a fi sticle de alcool pe masa de ședință. „Hmm… băutură, țigări şi femei! Eu chiar cred că “muncesc”! Chiar nu se prinde nimeni? Acum simuleaza scenariile pentru redeschiderea teraselor”, a punctat Ciprian.

În al doilea rând, cei prezenți la ședință par să consume alcool.

În al treilea rând, măsurile de distanțare socială par o glumă pentru cei care conduc țara.

Comments

comments

About the Author