Ce a găsit o timișoreancă în săculețul de cartofi cumpărat de la supermarket – reacția angajaților a fost incredibilă

Posted on ian. 16 2024 - 3:36am by petre

O timișoreanca a avut o surpriză extrem de neplăcută după ce  a achiziționat de la un supermarket din Timișoara un săculeț de cartofi.

Determinată de reclama online la respectivul produs, doamna a cumpărat un sac de 2,5 kilograme de cartofi preambalați.

Odată ajunsă acasă și încercând să pregătească pentru copil o garnitură de cartofi prăjiți pentru șnițelul din piept de pui, cumpărătoarea a avut surpriza să constate că toți cartofii pe care i-a curățat erau stricați și mucegăiți în interior.

Supărată, timișoreanca a luat săculețul cu cartofii rămași necurățați și cu cei curățați și s-a dus la magazin pentru explicații.

A doua surpriză, mult mai neplăcută, a fost atitudinea sfidătoare a angajaților care i-au trântit în față reproșul că ar fi trebuit să verifice marfa înainte de a o cumpăra.

Stupefiant! Adică cum ai putea verifica niște cartofi  dacă sunt buni de consum sau stricați în interior, pe loc la  la magazin?

Să vii cu un curățător de cartofi la supermarket și să îi cureți acolo?

Absurdă reacție și care dovedește pregătirea deficitară a vânzătorilor.

Acesta nu este un caz singular și mulți dintre clienții respectivului lanț de supermarketuri spun că unitatea în care s-a întâmplat acest lucru este cel mai prost manageriată dintre toate unitățile similare din Timișoara.

„Când m-am dus să-i returnez, mi-au reproșat mie clientul, ca nu am văzut când i_am cumpărat? Dar ….. (Supermarketul n.n.) nu a văzut, când i_a pus la vânzare? Eu client, sa vad prin coaja sau sa rup ambalajul?”  declarat pentru Timișoara Știri protagonista nefericitei întâmplări.

 

 

Comments

comments

About the Author