Caz cutremurător! Bătrâni singuri forțați să se căsătorească cu membrii unei bande ca să le fie luate casele

Posted on dec. 6 2023 - 7:11pm by petre

Poveste cutremurătoare, petrecută în București. O familie a sechestrat bătrâni, dar și bolnavi cu dizabilități fizice sau psihice pentru a le lua casele.

 

Cel puțin cinci bărbați și o femeie s-au căsătorit cu forța, iar în felul acesta interlopii rămâneau cu proprietățile lor.

Bieții oameni au fost luați miercuri cu ambulanțele, iar cei care au putut să dea declarații au fost duși la poliție. Tot acolo au ajuns și suspecții – 11 la număr.

Atenție, urmează imagini și detalii care vă pot afecta emoțional!

Polițiștii de la Secția 11 și de la Investigații Criminale au descins dimineață la o casa din Sectorul 3, unde mai multe persoane erau ținuțe cu forța în condiții teribile. În imaginile surprinse de o cameră de supraveghere se vede cum bătrânii și bolnavii eliberați sunt duși în cărucioare sau pe targă la ambulanțe.

 

Aparent retras, imobilul în care erau ținute persoanele vătămate este situat totuși central, între Bulevardul Unirii și Calea Dudești din Capitală. De aici, polițiștii au salvat șase persoane vătămate, toate cu vârste cuprinse între 50 și 75 de ani.

Vorbim despre cinci bărbați și o femeie, cu care membrii grupării ar fi încheiat căsătorii ca să le ia casele. Tot înăuntru, polițiștii au găsit și suma de 22.000 de euro.

 

Cum acționau interlopii
Unul dintre cei implicați, un bărbat de 46 de ani, s-a căsătorit civil chiar în luna august cu o femeie de 72 de ani. Polițiștii au găsit-o închisă în casă.

„- Să înțeleg că sunteți căsătorită în momentul de față?
– Căsătorită, așa, forțat.
– Forțat?
– Da…
– Păi cine v-a forțat, doamnă?”.

Iar iubita respectivului- o femeie de 35 de ani – s-a căsătorit de două ori cu doi bărbați de 71 și 60 de ani, care au murit în 2016, respectiv 2019. O altă femeie de 30 de ani s-a căsătorit cu un bărbat de 80.

Inclusiv mama bărbatului și cele trei surori ale lui ar fi încheiat căsătorii cu diverși bărbați, unii cu probleme psihice, care nu aveau moștenitori. Toți aveau case, apartamente și trenuri. Prin acte de vânzare-cumpărare sau succesiune – în cazul decesului – interlopii reușeau să intre în posesia averilor.

 

Comments

comments

About the Author