Băuți și fărăpermis, la volan! Vezi ce au pățit

Posted on feb. 10 2015 - 12:30pm by petre

Încursul zilei de ieri, polițiștii timișeni au depistat trei bărbați în timp ce conduceau vehicule pe drumurile publice fărăa avea acest drept. Doi dintre ei se aflau sub influența băuturilor alcoolice, iar cel de-al treilea circula cu un vehicul neînmatriculat și fărăa poseda permis de conducere.

La data de 09 februarie a.c., în jurul orei 13.00, polițiștii din cadrul Secției 8 Rurale Deta – Post Poliție Jamu Mare au oprit pentru control un moped care circula pe DJ 58, în localitatea Clopodia.

Polițiștii au procedat la efectuarea verificărilor în baza de date, stabilind cătînărul de 22 de ani, care conducea mopedul, nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, iar vehiculul nu este înregistrat în vederea circulației pe drumurile publice.

~

Încursul serii, la ora 22.00, polițiștii Serviciului Rutier Timiș au depistat un bărbat de 37 de ani în timp ce conducea un autoturism pe raza municipiului Timișoara, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Înurma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0.73  mg/l alcool  pur în aerul expirat, șoferul fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

~

Înnoaptea de 09 spre 10 februarie, în jurul orei 05.00, polițiștii Secției 1 Timișoara au oprit pentru control un autoturism care circula pe strada Simion Bărnuțiu.

ÃŽntrucât șoferul, un tînăr de 27 de ani, emana vapori de alcool, polițiștii au procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0,49 mg/l alcool în aerul expirat, fapt pentru care tînărul a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Întoate cazurile, polițiștii au întocmit dosare penale.

Comments

comments

About the Author