Urmărităîn Germania a fost prinsăazi la Timișoara

Posted on feb. 10 2015 - 12:39pm by petre

O tînărăde 32 de ani pe numele căreia autoritățile judiciare din Germania au emis un mandat european de arestare, a fost depistatăde polițiștii timișeni, în urma schimbului de date și informații operative, prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul C.C.P.I. – I.G.P.R..

La data de 10 februarie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au depistat, pe raza municipiului Timișoara, o tînărăde 32 de ani, urmărităinternațional.

Pe numele acesteia, autoritățile judiciare germane au emis un mandat european de arestare, fiind bănuităde comiterea mai multor infracțiuni contra patrimoniului, pe teritoriul Germaniei.

Pentru depistarea femeii, polițiștii au beneficiat de date și informații suplimentare, obținute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul C.C.P.I. – I.G.P.R..

Cea în cauzăa fost reținutăpentru 24 de ore și introdusăîn Arestul I.P.J. Timiș, urmând a fi prezentată  magistraților Curții de Apel Timișoara, care vor dispune măsurile legale pânăla predarea către autoritățile germane.

Comments

comments

About the Author