Bătaie de joc la Festivalul Vinului – timișorenii, obligați să-și rupăpantofii și picioarele pe bolovani – RUȘINE, CASA DE CULTURĂ

Posted on oct. 28 2016 - 11:08pm by petre

O mare rușine pentru Timișoara, viitoare CapitalăCulturalăEuropeană.

Festivalul Vinului, pentru care Primăria a dat o grămadăde bani, plus zeci de mii de euro încasați de la comercianți, este organizat în condiții jalnice, într-o fundăturăîntunecatăîn spatele parcării de la Iulius Mall. Am fost sesizați de cîțiva cititori de ceea ce se petrece acolo și am constatat că, din nefericire, oamenii au dreptate.festival-vin-pietroaie-mic festivalul-vinului-bolovani-mic festivalul-vinului-pietre-mic festivalul-vinului-pietroare-mic

Vizitatorii, și așa puțini în prima zi din cauza secretomaniei cu care așa zisa Casăde Cultură, „zona crepusculară„ a banilor publici în ultimii ani, anunțăpe ultima sutăde metri organizarea acțiunilor, sunt obligați să-și rupăîncălțările, la propriu, călcând pe pietroaie de terasament de cale ferată. Chiar nu se putea, într-un oraș european, găsi o locație decentă?

Mulți dintre comercianți sunt revoltați, dar le e teamăsăprotesteze, de fricăcănu vor mai prinde locuri la evenimentele primăriei, organizate prin Casa de Cultură.

Domnilor responsabili de la Casa de Cultură, pentru cine organizați aceste evenimente, de fapt? Doar pentru dvs. și echipa dvs.? E important doar săplătiți serviciile abonaților, scenă, sunet, muzicieni, așa zisa „promovare„? Chiar credeți cămerge la infinit? Nu o săvăîntrebe cineva odatăce se întâmplăcu banii? De ce cheltuim atât de mult pentru atât de puțin?

De ce nu faceți publice cheltuielile și încasările defalcate ale tuturor evenimentelor organizate? Haideți săvedem cât costăscena, luminile, cablurile, promovarea, artiștii, imaginea, paza, cui și mai ales cum se acordăcontractele, cât costăserviciile plătite de Casa de Culturăși cât e prețul lor pe piața liberă.

Poate greșim noi, poate sunteți niște excelenți gospodari și ne oferiți mai mult decât plătește acest oraș. Hai, curaj!

Comments

comments

About the Author