Bărbatul a murit după ce o șoferiță a intrat pe contrasens pe centura Timișoarei

Posted on oct. 30 2023 - 4:14pm by petre

Un şofer de 48 de ani şi-a pierdut viaţa după ce mașina pe care o conducea s-a izbit frontal cu un alt autoturism intrat pe contrasens, la volanul căruia se afla o femeie de 58 de ani. Impactul a fost devastator.

A avut zile. Un muncitor a scăpat ca prin minune după ce a căzut de pe o macara, în portul Constanţa A avut zile. Un muncitor a scăpat ca prin minune…
Accident terifiant în Egipt. Cel puțin 32 de morți și 60 de răniți, după ce 6 mașini s-au izbit pe autostrada dintre Cairo şi Alexandria Accident terifiant în Egipt. Cel puțin 32 de…
Israelul şi-a intensificat ofensiva terestră în Fâşia Gaza. Un român printre cei 239 de ostatici capturaţi de Hamas. Soţia lui Tal: „Am nevoie de ajutorul vostru”
Inițial, polițiștii au anunțat că mașina intrată pe contrasens a fost cea a bărbatului. Ulterior, agenții au schimbat dinamica accidentului.

„O femeie, în vârstă de 58 de ani, conducea un autoturism pe Centura Timișoarei dinspre DJ691 spre Aeroport, iar la un moment dat a pătruns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 48 de ani, acesta din urmă s-a răsturnat. În urma impactului, bărbatul a decedat, iar femeia a fost rănită și transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, au transmis reprezentanții IPJ Timiș.

După ce pompierii de la descarcerare l-au scos pe bărbat din maşină, medicii de pe ambulanţă au încercat să-l ţină în viaţă, însă nu au reușit. Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Foto: Cosmin Dumitru via Coco Tir

Comments

comments

About the Author