Băile Herculane, capitala distracției în mini-vacanța de Rusalii

Posted on iun. 16 2016 - 8:27pm by petre

Week-end-ul se anunțăunul plin de culoare în mini vacanța de Rusalii la Herculane. Petrecerea de vineri începe cu o sesiune live Adi Cristescu & Band la Grădina de VarăBelvedere și cu momente excepționale de artăculinarăoferite de Chef Geory Valery și echipa sa. Preparate demne de expoziție și demonstrație de măiestrie – este felul în care echipa s-a pregătit pentru lansarea noului meniu Afrodita Resort & Spa.

Buna dispoziție este asiguratăde veteranii umorului din România -  RomicăÈšociu și Cornel Palade iar distracția și dansul sunt în grija Trupei de cabaret Rebel. Deliciile din pahare fiind asigurate de către Astoria Wines, care marcheazăastfel prezența în stațiune începând cu acest week-end.

Sâmbătă, distracția se mutăîn stradă.

,,Cu mic, cu mare, vrem săne unim pentru a arăta căîn Herculane existăveselie, viațăși culoare. Am pregătit nu doar o paradăa costumelor ci și o paradăa fericirii. ÃŽmpreunăcu tinerii ce pun pasiune în dezvoltarea acestui loc, echipa de la Evenimente Ideale și  Fanfara din Răcașdia dăm startul verii în Herculane printr-un tur de oraș, unde așteptăm alături de noi atât localnicii cât și turiștii aflați în stațiune. Considerăm căstațiunea are multe de oferit și este un loc al tinerilor, al muzicii și al dansului, în aceeași măsurăîn care este și un loc de tratament. Văașteptăm alături de noi  sâmbătăîncepând cu orele 18:00!,,

Marinela Badea, Președinte Asociația Pro Turism Herculane

Pentru a da savoare paradei fericirii, seara de sâmbătăse încheie cu grill party iar duminica marcheazăsărbătoarea Rusaliilor cu o searătradițional româneascăalături de Cristina Giuvelea & Band.

Stațiunea Băile Herculane se trezește la viațăiar vara prinde culoare, începând cu acest week-end dându-se startul serilor tematice, dansului și concertelor pentru întreaga vară.

Comments

comments

About the Author