Auchan a deschis un restaurant de 1 milion de euro

Posted on mai 15 2021 - 8:13pm by petre

Auchan își reia investițiile pe piața HoReCA. A deschis un restaurant la Obor, cu 1 milion de euro.

Retailerul francez Auchan a inaugurat la 13 mai, primul restaurant „La Masă” din București, în incinta centrului comercial Bucur Obor.

Restaurantul are o capacitate de 160 de locuri și comercializează peste 150 de preparate tradiționale și fast food pentru cele trei mese importate ale zilei. Investiția a fost de 1 milion de euro.

Auchan Retail România, operatorul lanțului de hypermarketuri cu același nume, a investit aproximativ 1 milion de euro care într-un restaurant de 280 de mp amplasat în interiorul centrului comercial Bucur Obor din capitală.

Unitatea, inaugurată astăzi, 13 mai, se numește „La Masă” și dispune de trei zone de servire: parter (110 locuri), mezanin (56 de locuri și un spațiu de joacă pentru copii) și o terasă exterioară cu o suprafață de 210 mp. Spațiul îmbină conceptul de pizzerie, cu cel de restaurant cu specific tradițional românesc și o zonă de cafenea.

În cadrul restaurantului lucrează 30 de persoane, iar oferta include peste 150 de preparate tradiționale și fast food pentru mic dejun, prânz și cină.

„Deschiderea acestui restaurant reprezintă o nouă acțiune în concretizarea misiunii noastre de specialist alimentar. Avem unități de gastronomie în toate magazinele hipermarketurilor noastre, iar în cazul locației Bucur Obor, am deschis un restaurant diferit de magazin, printr-un concept și un spațiu specifice industriei HoReCa. Aducem aici bucătăria tradițională românească, precum și meniuri pentru cei în mișcare, la cel mai bun raport calitate-preț”, a declarat Tiberiu Dănețiu, Director Marketing Auchan Retail România.

Ținând cont de legislația în vigoare, restaurantul va funcționa în regim de autoservire și la o capacitate de 30% în interior. De asemenea, preparatele din cadrul restaurantului pot fi achiziționate la pachet sau comandate online prin platformele online Glovo și Takeaway.com.

Restaurantul La Masă Obor va funcționa de luni până duminică în intervalul 08:00-21:00. Programul poate suferi modificări în cazul situațiilor în care legea prevede altfel.

La Masă Obor este cea de-a doua locație a conceptului, un restaurant similar fiind deschis în 2018 în galeria comercială Auchan din Baia Mare.

sursa: Economica.net

Comments

comments

About the Author