Atac sângeros transmis LIVE pe Facebook – un individ și-a înjunghiat iubita și pe fratele acesteia în direct VIDEO

Posted on iul. 5 2019 - 3:31pm by petre

Atac sângeros înr-o localitate din judeţul Arad, în noaptea de joi spre vineri.

După ce a văzut pe Facebook imagini de la o petrecere, un bărbat a mers acolo neinvitat şi-a înjunghiat fostă iubită şi pe fratele ei după care a fugit. A fost prins în scurt timp însă când a dat cu ochii de oamenii legii, a încercat să îşi ia zilele.

Toţi trei sunt internaţi acum la spitalul judeţean din Arad. Se pare că în stare mai gravă este fratele femeii, care a fost rănit cu o armă albă în zona inimii. Au fost operaţi, iar medicii spun că starea lor este stabilă. Atacul a avut loc în localitatea Nadab, în casa părinţilor femeii. Scenele sângeroase ar fi fost transmise live pe Facebook, potrivit presei locale.

Suspectul a văzut că acolo este organizată o petrecere şi s-a dus val vârtej, înarmat cu un cuţit. După ce i-a rănit pe cei doi fraţi, a fugit într-o altă localitate, unde locuieşte. Acolo a fost înconjurat de poliţişti.

Potrivit unor surse, bărbatul ar fi vrut să îşi vadă copiii, pe care cei doi îi au împreună şi ar fi devenit violent din cauza geloziei. Cert este ca în urmă cu trei săptămâni, a ameninţat-o pe femeie. Acum este acuzat de tentativa de omor.

 

UPDATE!

Tânăra care a fost înjunghiată în noaptea de joi spre vineri a povestit că era la o petrecere în casa părinților ei din localitatea arădeană Nădab, când fostul iubit a apărut neinvitat acolo și a atacat-o. Scandalul a pornit după ce agresorul și-a văzut fosta iubită la o petrecere transmisă live pe Facebook. Individul înarmat cu un cuțit s-a dus în casa părinților fostei partenere și a înjunghiat-o pe ea și pe fratele ei. Cineva din încăpere filma în acel moment, iar scenele de groază au fost transmise live pe rețeaua de socializare. Femeia atacată se numește Claudia Rancov și este mamă a doi copii pe care îi are împreună cu bărbatul care a încercat să o ucidă.
Tânără a povestit că se afla la un chef și prietenii au făcut un live pe Facebook de la petrecere. „El ne-a văzut pe live. Am văzut că ne urmărește şi nu a mai durat mult până a venit peste noi în casă. M-a mai amenințat o dată, de două ori, că mă omoară”, a declarat femeia pentru stirileprotv.ro. Mama tinerei a povestit că atacatorul nu a acceptat despărțirea de fiica ei și că amenințat-o pe acesta de mai multe ori că o omoară.

Comments

comments

About the Author