Atac îngrozitor în vestul țării – o femeie a fost nenorocită în bătaie în plină stradă de un necunoscut – nimeni nu a intervenit să o apere

Posted on apr. 19 2023 - 9:55am by petre

O angajată a Primăriei din Arad a fost bătută cu sălbăticie, în centrul oraşului, de un recidivist, eliberat condiţionat.

Femeia nu îl cunoştea şi nu are habar de ce bărbatul a atacat-o.

Femeia a fost lovită cu pumnii, cu picioarele, dar şi cu o piatră. Şi mai revoltător este faptul că, deşi erau zeci de persoane în jur, nimeni nu a intervenit să o ajute. Femeia a ajuns în stare gravă la spital şi a fost operată, însă, vor mai trece luni bune până când se va putea întoarce la serviciu.

Arădeanca traversa strada, când un bărbat a început să o lovească din senin. Speriată şi fără să îşi dea seama ce are cu ea, femeia a luat-o la fugă.

Femeia a fost lovită cu brutalitate în văzul mai multor oameni care treceau pe stradă. Şocant este că aceştia au ignorat totul.

Locul în care a avut loc agresiunea nu este ferit de văzul lumii. În apropiere există o staţie de taxi, dar şi câteva magazine.

Femeia a ajuns la spital cu numeroase fracturi
Simina Roz, purtător de cuvânt spitalul judeţean Arad: A fost internată şi operată mai apoi pentru fractura la şold, iar acum se află sub supraveghere medicală în secţia clinică ortopedie şi traumatologie.

Bătăuşul a fost identificat de oamenii legii şi este un recidivist. A fost condamnat în 2019 pentru tâlhărie şi distrugere, dar a fost eliberat condiţionat în luna ianuarie a acestui an.

sursa: Observator News

 

 

Comments

comments

About the Author