Atac devastator cu rachete pe țărmul Mării Negre VIDEO

Posted on apr. 3 2022 - 6:41pm by petre

 

Un depozit de combustibil din orașul ucrainean Odesa e în flăcări, în urma bombardamentelor de duminică dimineața, potrivit mai multor imagini publicate pe Twitter de jurnalistul britanic Richard Gaisford.

 

Mai multe explozii au fost auzite în orașul-port Odesa, de la Marea Neagră, în jurul orei 6.00 dimineața. Informații despre bombardament au venit de la un martor Reuters, dar și de la corespondentul Washington Post la Odesa.

În același timp, un alt martor a declarat pentru CNN că a auzit șase explozii la depozitul de combustibil înainte de răsăritul soarelui.

Primarul din Nikolaev, Oleksandr Senkevici, a anunţat pe rețelele de socializare că oraşul a fost atacat cu rachete de armata rusă, informează Ukrinform.

 

„Am avut câteva atacuri cu rachetă asupra oraşului. Culegem acum date. Nu postaţi fotografii sau filmuleţe până când sursele oficiale vor face asta. Dacă vreţi să împărtăşiţi informaţii, vă rog să îmi scrieţi mesaje private pe Facebook”, a notat primarul.

Duminică dimineaţă a fost atacat cu rachete şi oraşul Odesa, unde ţintele au fost o rafinărie şi depozite de combustibil. Potrivit NEXTA, purtătorul de cuvânt al administraţiei militare din Odesa, Serghei Bratciuk, a spus că atacurile din regiune au venit de pe vasele ruseşti aflate pe Marea Neagră.

Comments

comments

About the Author