Arme deținute ilegal, descoperite de polițiști

Posted on nov. 21 2014 - 12:23pm by petre

Polițiștii specializați în arme, explozivi și substanțe periculoase au ridicat trei arme, în urma perchezițiilor efectuate, în cursul zilei de ieri, pe raza județului Timiș. Un bărbat de 45 de ani și un tînăr de 23 de ani sunt cercetați pentru nerespectarea regimului armelor și al munițiilor.Arme

La data de 20 noiembrie a.c., polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, cu sprijinul polițiștilor Serviciului de Investigații Criminale, au efectuat 4 percheziții domiciliare pe raza județului Timiș, la persoane bănuite de deținere ilegalăde arme.

Astfel, polițiștii au găsit la domiciliul unui bărbat de 45 de ani douăarme neletale cu aer comprimat, iar la domiciliul unui tînăr de 23 de ani o armăletalăcu glonț, confecționatăartizanal.

Înurma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat căaceștia nu sunt autorizați sădeținăarme letale sau neletale, fapt pentru care au procedat la ridicarea armelor în vederea continuării cercetărilor.
Totodată, au fost ridicate aproape 100 de alice calibrul 4,5 mm.

Încauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și al munițiilor.

Polițiștii continuăcercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a celor doi.

Comments

comments

About the Author