Amenzi de peste 10.000 lei pentru ruinarea unei clădiri din Piața Traian

Posted on sept. 2 2014 - 12:29pm by petre

cladirea1 (721x495)Polițiștii locali din cadrul Serviciilor Disciplina în Construcții și Afișaj Stradal și Protecția Mediului au luat, în ultima lună, mai multe măsuri de sancționare contravenționalăa proprietarului unei clădiri din zona Traian, ca urmare a faptului căimobilul acestuia situat pe str. Ion Mihalache nr. 5 se aflăîntr-o avansatăstare de degradare, constituind un real pericol pentru cetățeni și, de asemenea, este nesalubrizat reprezentând un focar de infecție în zonă.

Dupăce în anii trecuți au mai fost aplicate trei sancțiuni pentru nesalubrizarea imobilului în valoare de câte 1500 lei fiecare, în ultimele douăsăptămâni polițiștii locali au aplicat alte trei sancțiuni, ultima ieri, 01 septembrie, una pe linie de mediu și douăpe linie de disciplina în construcții, fiecare de câte 2000 lei. Imobilul situat pe str. Ion Mihalache nr.5 este în proprietatea S.C. Traiano Progect S.R.L., aflându-se în prezent în procedura de lichidare.

Referitor la degradarea și distrugerea imobilului se aflăîn lucru un dosar penal soluționat și înaintat Parchetului de pe lângăTribunalul Timiș de către Inspectoratul Județean de Poliție Timiș, Serviciul de Investigare a Fraudelor. Polițiștii locali vor urmări în continuare dacăproprietarul va îndeplini măsurile dispuse de salubrizare și punere în siguranța a zonei, aplicându-se sancțiunile  contravenționale prevăzute de lege, în mod repetat, pânăla intrarea în legalitate și eliminarea posibilității producerii de accidente.

Comments

comments

About the Author