Alertă de grad zero în România! Filtre și razii masive pentru capturarea mascatului care a atacat o unitate militară VIDEO

Posted on mart. 20 2022 - 10:37pm by petre

Este alertă în toată țara.

Polițiștii îl caută în continuare pe individul care a atacat un militar de la o unitate militară din Mamaia, judeţul Constanța și a dezarmat soldatul de pază. Acesta a fugit apoi cu arma și cu un încărcător cu 30 de cartușe.

În acestt moment este mobilizare generală a nivelul județului Constanța, dar și a întregii țări. Individul înarmat cu un pistol mitralieră și 30 de cartușe este liber și acum pe străzi. Poliția Militară, Inspectoratul Județean de Poliție, forțe de la Jandarmerie, cu toții sunt în teren, sunt organizate filtre și mașinile sunt verificate cu atenție.

 

„Acolo unde există anumite dubii și persoanele sunt legitimate și verificate pentru că în cel mai scurt timp acest individ trebuie prins. Vă reamintesc, incidentul s-a petrecut aseară, puțin după ora 20.00. Agresorul a pătruns în incinta unității militare din Mamaia Sat și l-a agresat pe militar.

A existat o luptă corp la corp între cei doi, mai mult decât atât, agresorul a scos un cuțit cu care l-a rănit pe militar și în acest fel a reușit și să-l deposedeze de armă și de cartușe. Din fericire, nu a reușit să ia și acea rezervă de 30 de cartușe pe care militarul o avea la brâu”, a transmis corespondentul Antena 3 Cătălina Buzoianu.

Polițiștii au instituit astăzi filtre în județul Constanța, dar și în alte județe. Polițiștii poartă veste antiglonț și sunt ajutați de jandarmi. Șoferii care sunt opriți au aflat de la televizor de incident.

 

sursae: Antena 3

Comments

comments

About the Author