Ai pierdut un portofel burdușit cu bani? L-a găsit o femeie cumsecade

Posted on mai 21 2015 - 1:07pm by petre

Polițiștii Biroului Centru Universitar efectueazăverificări în vederea identificării unei persoane care, la data de 20 mai a.c., a pierdut un portmoneu cu bani pe raza municipiului Timișoara.

La data de 20 mai a.c., o femeie în vârstăde 46 de ani, a găsit pe strada Cluj din municipiu un portmoneu ce conținea o sumăde bani, pe care nu s-a gândit nicio clipăsă-i păstreze și i-a predat polițiștilor.

ÃŽntrucât pânăîn acest moment nu s-a reușit identificarea păgubitului, facem apel la persoana care a pierdut banii sau la orice altăpersoanăcare ar putea oferi date care săconducăla identificarea păgubitului, săse prezinte la sediul Biroului Centru Universitar situat în Complexul Studențesc sau la sediul Secției 2  Poliție Timișoara, pe strada  Martir Ioan Stanciu, nr.2.

***

Văinformăm cănu oricine se poate prezenta la sediul secției de poliție pentru a revendica suma de bani, acest drept avându-l doar posesorul, în caz contrar fapta reprezintăinfracțiune prin fals în declarații și se pedepsește cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amenda.

De asemenea, fapta de a nu preda în termen de 10 zile un bun găsit autorităților sau celui care l-a pierdut sau de a dispune de acel bun ca de al său reprezintăinfracțiunea de însușire a bunului găsit și se pedepsește cu închisoare de la o luna la 3 luni sau cu amenda.

Comments

comments

About the Author