Acuzații grave la adresa unor polițiști: tânăr dus pe câmp si lovit cu bastoanele, pumnii și picioarele pentru că i-a întrebat de mască

Posted on sept. 4 2020 - 8:51pm by petre

Un bărbat acuză un echipaj de poliție că l-a bătut, după ce le-a atras atenția ofițerilor că nu poată mască de protecție.

Bărbatul a postat pe Facebook și mai multe imagini cu vânătăile sale.

Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, fiind efectuate cercetări în rem pentru purtare abuzivă.Screenshot_20200904-213411

Tânărul a scris pe pagina sa de Facebook că incidental a avut loc în urmă cu trei zile, în zona Eroii Revoluției din sectorul 4 al Capitalei.

Bărbatul susține a fost lovit cu bestialtiate de polițiști, după ce le-a atras atenția că nu poartă mască de protecție și că dau amenzi fără temei.

„Nelegitimându-mă și nici chiar ei nu s-au legitimitat, am fost dus pe un câmp. M-au scos cu cătușele la mâini, pus pe burtă, am fost lovit cu bastoanele, pumnii și picioarele, aruncându-mi telefonul pe linia de tren cu motivul să nu-i filmez”, povestește Mihai Ionuț pe pagina sa de Facebook.

Tânărul a atașat și câteva fotografii cu rănile despre care spune că le-a căpătat în urma bătăilor aplicate de echipajul de la Secția 16 de Poliție. Poliția Captialei:

Sunt cercetări pentru purtare abuzivă Poliția Capitalei a anunțat, într-un comunicat trimis Libertatea, că un bărbat a sunat la 112 și a reclamat că el și prietenul său, „în urma unor discuții contradictorii, ar fi fost agresați de poliție.” Cei doi tineri au mers trei zile mai târziu la Secția de Poliție numărul 16 pentru a depune plângeri împotriva echipajului de agenți.

 

sursa: Libertatea

Comments

comments

About the Author