Accident îngrozitor – un buldozer a căzut peste o mașină în mers în care se aflau două tinere

Posted on nov. 24 2023 - 6:42pm by petre

Un accident mortal s-a produs vineri după-masă, în jurul orei 16, pe Drumul Naţional 7, între localităţile Păuliş şi Lipova, în zona Baraţca.

Potrivit primelor informaţii, oferite de Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Arad, în urma accidentului au rezultat două victime încarcerate, din care una decedată.

În urma accidentului în care a fost implicat un autoturism peste care a căzut un buldoexcavator, au rezultat două victime, două femei încarcerate, printre care una decedată. Este vorba despre două tinere, în vârstă de 24, respectiv 21 de ani. Pompierii au acționat pentru extragerea victimelor din autoturism, cea de-a doua victimă fiind preluată în stare gravă de către echipajul medical SMURD Terapie Intensivă Mobilă și transportată la spital.”

Conform IPJ Arad, „într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, un buldoexcavator, a căzut de pe trailerul care-l transporta, pe un autoturism care se deplasa de pe sens opus. În autoturism se aflau cel puțin două persoane, informează ISU Arad.

La locul accidentului intervin pompierii militari ai Detașamentului Arad cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de intervenție și o ambulanță SMURD Terapie Intensivă Mobilă. A fost alocată şi o ambulanţă tip B2 de la Substaţia Lipova. A fost solicitat şi elicopterul SMURD.

Comments

comments

About the Author