Accident devastator în lanț – 40 de persoane și 16 vehicule implicate

Posted on oct. 16 2023 - 12:52pm by petre

Accident devastator, azi-noapte .

16 maşini și un microbuz s-au cionit în lanţ pe şoseaua București Ploiești.

Carambolul s-ar fi produs din cauza unui șofer turc care s-a urcat băut la volanul TIR-ului pe care îl conducea. Aproximativ 40 de persoane au fost implicate în accident, dintre care 8 au fost rănite. 3 adulți și 3 copii au fost transportați la spital.

Accidentul în lanţ avut loc cu puţin inainte de miezul nopţii, în zona localității Balotești, pe sensul de mers spre județul Prahova. Şoferul tirului a pierdut controlul volanului şi s-a izbit de parapetele de pe marginea şoselei. În urma impactului tirul a început să piardă combustibil, moment în care maşinile din spate au început să alunece şi astfel s-a format carambolul.

În total, 16 maşini şi un microbuz au fost implicate în carambol. Şoferii, care se bucură acum că sunt în viaţă, spun că un astfel de impact este imposibil de evitat.

La locul accidentului a fost o adevărată desfăşurare de forţe. Mai multe echipaje au intervenit pentru a acorda primul ajutor victimelor.

Pe raza localităţii Baloteşti, judeţul Ilfov – DN1 (sensul spre Ploieşti) a avut loc un accident rutier între 16 autoturisme şi 1 microbuz.

În urma evenimentului, din cele aproximativ 40 de persoane implicate, 6 victime (3 adulţi şi 3 copii) vor fi transportate la unităţi sanitare pentru acordarea îngrijirilor medicale care se impun acestora.

Totodată, alte două victime au refuzat transportul la spital”, a anunţat DSU.

Comments

comments

About the Author