A rănit grav o femeie la Timișoara și a fugit de la locul accidentului – a fost prins când încerca să fugă din țară

Posted on aug. 13 2022 - 11:53am by petre

Polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Timișoara au identificat conducătorul auto care a părăsit locul accidentului, produs în data de 11.08.2022.

În fapt, la data de 11.08.2022, în jurul orei 16:25, un bărbat a condus un autoturism pe strada Pavel Stoica din Timișoara către localitatea Urseni, iar la intersecție cu strada Nicolae Stoica de Hațeg a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie în vârstă de 42 de ani, care circula din partea dreaptă.

În urma impactului, conducătoarea auto a fost rănită grav și transportată la spital.

Conducătorul auto vinovat de producerea accidentului a părăsit locul faptei.

În urma verificărilor efectuate, la data de 12.08.2022, în jurul orei 14:50, a fost depistat la Punctul de frontieră Cenad, conducătorul auto, un bărbat, în vârstă de 33 de ani, din județul Timiș, care avea intenția de a părăsi țara.

Totodată, s-a stabilit că bărbatul de 33 de ani avea dreptul de a conduce suspendat.

În cauză a fost întocmit dosar penal sun aspectul săvârșirii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă”, „părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției sau a procurorului”, „modificarea locului accidentului” și „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoana care are dreptul de a conduce suspendat”, conducătorul auto fiind reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Timiș.

Comments

comments

About the Author