A început șantierul viitorului stadion la Timișoara

Posted on mart. 4 2024 - 4:25pm by petre

𝗦𝘁𝗮𝗿𝘁 𝗿𝗲𝗮𝗹 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝗰𝗼𝗻𝘀𝘁𝗿𝘂𝗰𝘁̦𝗶𝗮 𝘀𝘁𝗮𝗱𝗶𝗼𝗻𝘂𝗹𝘂𝗶 „𝗘𝗿𝗼𝗶𝗶 𝗧𝗶𝗺𝗶𝘀̦𝗼𝗮𝗿𝗲𝗶”! a declarat azi, la prima lopată pe viitorul șantier, viceprimarul Cosmin Tabără.

Ordinul de începere l-am dat, de acum trecem la construcția primului stadion dedicat fotbalului, rugby-ului, dar și evenimentelor pentru tineret, concerte, expoziții.
Până acum, zeci de ani, mulți au promis, au desenat și au prezentat ce ar vrea să facă. Da, vreau să mă laud și eu puțin: am promis, am făcut! 😊

Nu a fost ușor, de multe ori chiar am fost luat peste picior pentru ambiția de a duce la bun sfârșit acest proiect și a-l demara. Dar am reușit, asta doar datorită unei echipe minunate care a fost lângă mine.
De fiecare dată am amintit istoria proiectului: cine, ce și cum a contribuit la realizarea lui. E bine că nu a ramas într-un sertar. Din prima zi când am discutat despre intrarea mea în administrație ca viceprimar, am cerut finalizarea acestui proiect. Da, sunt bucuros că pot să las ceva frumos și necesar orașului.

Dar, așa cum spuneam, munca abia de acum începe. Vă asigur că voi prezenta aproape zilnic stadiul lucrărilor și evoluția lor. Vă asigur ca mă voi ocupa pentru a-l termina la timp, după cum mă voi ocupa și de demararea celorlalte proiecte.

Am dovedit că ceea ce promit fac, asta este esențialul.
Și e bine că am primit susținerea de „a-l scoate din sertar”! a mai spus Tabără.

Comments

comments

About the Author