5 tipuri de geci pentru bărbați care te vor trece cu succes prin iarnă

Posted on nov. 29 2023 - 5:38pm by petre

 

Gecile pentru bărbați sunt esențiale pentru a te menține cald atunci când vine gerul de iarnă. Dar ar putea fi o provocare să alegi cele mai bune tipuri de jachete și paltoane pentru bărbați pentru tine, cu atât de multe variante disponibile. Iată un top rapid care să te ajute!

Top 5 tipuri de geci pentru bărbați

Uite se va potrivi bărbaților în special în sezonul de iarnă! După ce ai citit acest articol, vei înțelege ce tip de geaca pentru barbati să porți iarna și de ce un anumit stil este ideal pentru tine.

#1. Geaca pentru bărbați tip Bomber

 

Aceasta este cea mai ideală îmbrăcăminte de iarnă care există de zeci de ani. Acestea au adesea o carcasă exterioară din piele sau nailon și o căptușeală interioară matlasată. Componentele esențiale ale unei jachete bomber sunt manșetele și tivul cu nervuri, care te țin departe de frig. Pentru a-ți satisface nevoile de iarnă, jachetele bomber includ adesea o închidere cu fermoar, precum și câteva buzunare frontale. Adaugă această jachetă bomber la ținutele de petrecere de revelion pentru un aspect elegant.

#2. Geaca pentru bărbați tip cămașă

Ce tip de jachetă să porți iarna, când sezonul de vârf nu a sosit încă? Poate fi etichetată ca o încrucișare tipică între o cămașă și o jachetă. „Supracămașa” adaptabilă este, de obicei, construită dintr-un material oarecum mai dens decât cel folosit pentru a face cămășile bărbătești convenționale, ceea ce o face în mod natural mai grea și mai robustă. Le poți purta în culori uni, în carouri, precum și cu alte imprimeuri. Doar asigură-te că porți un tricou pe dedesubt care complimentează ținuta generală. Cămășile pot fi purtate atunci când mergi la petrecere în cluburi.

#3. Jacheta Varsity

Jacheta de tip Varsity include un corp din lână, mâneci din piele, manșete tricotate cu dungi și un petic din piele pe piept. În prezent, cea mai mare parte a jachetelor de tip Varsity sunt făcute din fleece sau amestecuri de bumbac.

#4. Jacheta matlasată

Ce tip de jachetă să porți când iarna este la apogeu? O jachetă matlasată este răspunsul. Acesta este printre acele tipuri de jachete pentru bărbați care sunt în general cusute în secțiuni de formă variabilă sau zone matlasate care sunt umplute cu un material gros și moale. Forma acestor porțiuni matlasate ar putea fi diamant, pătrat, dreptunghiuri paralele etc. O jachetă matlasată este de obicei până la talie sau până la șold.

#5. Jacheta de tip biker

Jacheta de tip biker are adesea un fermoar frontal asimetric și o talie cu centură. Reverele sunt în stil crestătură, iar marginile reverelor au nasturi cu apăsare. Pentru a-ți păstra bunurile ascunse și în siguranță, este un plus dacă geaca ta de biker are buzunare interioare de încredere. De obicei, există patru buzunare, dintre care două sunt asimetrice și unul orizontal.

Unul dintre buzunare se închide cu clapetă. Detalii precum epoleții pe umeri și mânecile cu fermoar pot fi prezente. Aspectul distinctiv al jachetei de tip biker și potrivirea perfectă sunt motivele pentru care este atât de apreciată.

Întrebări frecvente despre gecile de iarna

Ce tip de jachetă te ține cel mai cald?

Fiind standardul industriei pentru izolarea termică, gecile cu umplutură din puf de gâscă, te vor ține cel mai cald! Deci, poți alege oricare dintre stilurile de mai sus, care au o căptușeală umplută cu puf de gâscă.

Care este mai bună: o geaca umplută cu puf sau o jachetă căptușită?

Paltoanele căptușite sau gecile umplute cu puf pot suporta ambele temperaturi scăzute de -5 grade. Atata timp cat au o căptușeală groasă, ambele te vor trece cu succes prin iarnă. În plus, o jachetă căptușită este mai grea decât o jachetă cu puf.

Care jachetă este cea mai bună pentru un corp atletic?

Corpurile atletice pot purta de obicei toate tipurile de jachete și paltoane pentru bărbați. Dar jacheta bomber, jacheta moto, precum și cele tip cămașă sau gecile Guess  pentru barbati arată cel mai bine la bărbații sportivi.

 

 

Comments

comments

About the Author