N-ai sa crezi ce a facut un presedinte de partid din Timisoara tocmai de Pasti

Posted on apr. 22 2014 - 8:42pm by aaevfzauf

caz social MihokLa sfârșitul săptămânii trecute, președintele PNÈšCD Timișoara, Ciprian Mihok, a răspuns unor sesizări venite de la cetățeni pentru a ajuta familiile care locuiesc într-un azil de noapte din Timișoara și o familie cu patru copii din Calea Martirilor.

Cei patru copii trăiesc doar cu mama lor într-o singurăcamerăcare face parte dintr-o locuințăsocială. Doi dintre copii au rezultate foarte bune la școală. Situația lor este, însă, critică, mama copiilor încercând fărăsucces să-și găseascăde lucru. Ciprian Mihok s-a deplasat joi la locuința lor, cu alimente, haine și rechizite. Va ajuta în continuare aceastăfamilie, fiind impresionat de dorința copiilor “de a face carte pentru a nu mai umbla prin noroi„. Unul dintre băieți, care are rezultate foarte bune la școală, va primi ochelari de vedere dupăce va merge vineri împreunăcu Ciprian Mihok la doctor.

La azilul de noapte de pe B-dul Constantin Brâncoveanu, 140 de oameni au primit în vinerea Mare alimente specifice SĂƒrbătorilor Pascale și o masăcaldă.

“Astfel de acțiuni este necesar săfacem și în continuare. Am stat multe ore de vorbăcu oamenii și pot săvăspun căfiecare are o poveste tristăde viață. I-am ajutat cu ceea ce mi-a stat în puteri și îi voi ajuta și în continuare. Totodată, voi încerca săidentific și probleme de naturăadministrativă, acolo unde este cazul, pentru a le aduce în fața opiniei publice și a edililor Timișoarei.„ spune Ciprian Mihok, președintele PNÈšCD Timișoara.

Comments

comments

About the Author