Scandal monstru în PNÈšCD Timișoara – Adrian Orza suspendat din funcția de președinte!!! – Vezi aici motivul ULUITOR

Posted on dec. 4 2013 - 7:16pm by petre

Orza scari.jpegStarea de confuzie generalădin cadrul PNÈšCD Timiș continuă. Miza principalăo constituie cele douăpoziții de consilier local ocupate în prezent de Flavius Boncea și Bogdan Herzog, colegi de care actuala conducere, respectiv președintele Valentin Moldovan, încearcăsădescotorosească.

De câteva luni se încearcăexcluderea celor doi, chestiunea fiind supusăvotului în urmăcu o săptămînă, în prima ședința voturile membrilor biroului fiind împărțite în mod egal, patru pentru excluderea colegilor și patru împotrivă.

Surse apropiate aripei Moldovan a partidului susțin căa fost convocat un nou birou, în care s-a supus din nou la vot chestiunea excluderii și unde au fost înregistrate mai multe voturi pentru ca Boncea și Herzog săpărăseascăpartidul.

Surpriza neplăcutăpentru Moldovan, spun cei din aripa sa, a fost cănumărul doi al partidului, președintele organizației municipale, Adrian Orza, s-a abținut, ceea ce, în viziunea lui Moldovan, reprezintăun vot împotriva actualului curent de conducere.

Așadar președintele Moldovan a plecat la București unde a obținut suspendarea lui Orza din funcție.

„Vrem săne reorganizăm în vederea participării la alegerile europarlamentare. Vor fi alegeri în toate filialele, în comune, orașe și la Timișoara la începutul anului viitor. Mandatul Biroului Municipal PNÅ¢CD Timișoara a expirat de mai bine de un an și am vrut săintrăm în legalitate. Biroul, în acest moment, nu mai e în funcție„, a declarat presei locale Valentin Moldovan.

Meciul dintre aripa Moldovan și aripa „ciuhandiștilor„ din cadrul PNÈšCD Timiș este departe de a se fi terminat, însă….

Vom reveni

Comments

comments

About the Author